Zdravím, to děláš ručně? Ta delay 15 min. je divná, ten skok přes verze se mi nezdá zas tak velký. Možná bych se zaměřil i na verzi bios-u a verzi RB, o tom se nezmiňuješ. Já jsem měl při upgrade v kombajnu nastaveno, že vše na 6.35 + bios a v druhém kole od 6.35 to má upgradovat na (tehdy poslední) 6.43.2 a bios + hesla, porty, služby atd. rovnou a nikdy to nezkolabovalo. mpcz, 11.oct.2018
Ma to automatickej upgrade, kterej si muzes presmerovat k sobe, takze pak si urcis kdy se to ma samo upgradovat. Pripadne si ten nastroj vytvor, mel by jsi byt ajtak, pokud se hrabes do ISP.
Ja si ho udelal, muzu resit verzi i typ mikrotiku (ci urcite rade zamezim upgrade celoplosne), neni problem dodelat, ze zakazu jen konkretni board. Reboot vysilace i s klientama se dela najednou, takze vypadek cca 2 minuty na jeden sektor vcetne klientu.
Ano, tak to je přesně ono, o čem se výše zmiňuji.
Zkrácené znění: "Já to mám vyřešeno, vše jsem vyřešil, pokud jsi ISP, tak si to napiš.". Kde je pravda, z toho nikdo nepozná a hlavně: tyto argumenty jsou dle mého úplně mimo a především, upgradovací nástroj pro velkou část uživatelů stále nikde (nebo nevíme). Tím pádem tisíce a tisíce strojů stále čekají na upgrade. Tak to je. mpcz, 11.oct.2018