Dík, v době Netisu to samozřejmě nešlo, klient (rodiče + náruživý hráč) to vždy vypli/zapli když jim to minutu nešlo. Pro jsem tam poslal RB a udělal skript, který vše uložil, když to přestalo pingat na půdu. Před tím skript uložil vše, co jsem uměl uložit. Tam jsem si všiml, že v logu chyběly některé údaje, které tam rozhodně měly být, přestože tam byl delay 2 minuty. Příčinu jsem ani nestihl zjistit, protože mi klient nahradil RB zase zpátky Netisem - ten je prý lepší - má dvě antény. Pokud by bylo možné tam vlézt z druhé strany, určitě by to bylo mnohem lepší, to uznávám, ale třeba v 21 hodin večer, kdy k tomu zpravidla docházelo, si takovou akci nedovedu dost dobře představit.
Že ten profi měřič to rozpitvá do podrobností, to věřím, ale nemám ho, takže v tuto chvíli nic. Zřejmě by to vedlo k odhalení event. problému na kabelu, pokud by nebyl typu např. "protlačený kabel pod prahem" ke kterému dojde na sekundu při došlápnutí.
Ještě zkusím přehodit kabel na půdě do jiného RB, který tam je vedle té 433ky a jsou z něho napojeni i jiní klienti (ti jsou všichni bez problémů).
Ještě se vracím k tomu častému záznamu 9003 v torchu, který (možná) něco nazačuje o loopu. Dá se něco z RB na půdě, který je celou dobu dostupný, vydolovat více o tomto řádku? (Proč tam ten řádek je, odkud přišel, nějaké adresy atd.). Děkuji, mpcz, 21/12/2018