jasně, každej máme trochu tý pravdy, když se kouknu na geode procesor co je v alixu, je to vlastně 32bitovej athlon kterej je vosekanej aby se vešel do tý spotřeby. Doufám že se nepletu ale mám takovej dojem že to tak je.
jasně, RB150 když mu nandám mangle pravidla tak už tam nepoteče 15Mbit FD ale chtěl sem spíš demonstrovat i jeho zatracovanej výkon kdy by bylo možné ho i použít jako bránu k xDSLku do cca 4Mbitů na tak odhadem max 10 PC.
napadlo už nekoho že by nedělal nstreme2 ale dal dvě wifi karty do bondingu + nstreme? když jedna vypadne nic se neděje, obecně mi na stole nstreme2 více méně blbnul, jednou šel, pak zase ne a podobně. Bonding jsem zkoušel pouze na ethernetech a tam to fungovalo výborně. Sice jednim stahováním se nepoužijou oba spoje na jednou ale při stahování dvou věcí už ano, je třeba to vyzkoušet, až verze 3.0 má bonding.
Obecně si myslim že ta tabulka s propustností routerboardu kecá, do netu jsme měly RB532 a už nestíhala, po výměně za RB333 v pohodě a to jede na 30 procent a ještě má zapnutý nstreme