drakgon Minuly týden jsem 4302 flashoval ze sledováníTV na T-mobile pomoci podvrhnuti DNS a šlo to.. tak nevím... asi tam mate jiný FW... jinak to nechápu...
davidg drakgon Dobrý den. Prosím Vás poradil byste mi jak flashovat 4205 od Telly na T-mobile? zkoušel jsem již několik postupů zde uvedených, ale pokaždé se mi tam vrátí Telly. Děkuji
darklogic A proč to vlastně SledováníTV takto blokuje? Zařízení je přece naším majetkem a oni by neměli znemožnovat nahrání jiného FW.
amrtin Zdravím, povedlo se mi vymazat komplet fw i sw a teď se sice dostanu do menu ale ty kódy už nejdou zadat. Mám ho od T-Mobile. Dá se s tím ještě něco udělat? P.s.: stejně přemýšlím o novém modelu StB, i když tam bych platil 50kc měsíčně.
ladin21 Dobrý den, jak změnit na set top boxu poskytovatele tv? Původně tam je sledovanitv potřebuji změnit na vodafone. Arris 4205.
svestka ladin21 někde tu je návod, přes menu ovladače se naklika nějaký kod, tim se dostanes do skryteho menu STB a nastavis udaje pro daneho operatora. Hledej ...
basty obecne u 4302 muze byt problem se spustenim serviniho menu, ktere na 1113 jde vzdy ale tady jit nemusi. Kazdopadne bude potreba podvrhnout dnska nejspis. Taky tu nekde by mel byt navod,.