Tak mi poraď
Arris VIP4302 a přehrání firmware
nevím jak. překlad angličtiny snad zvládne každý sám.
no jasně, google translate pomohl , opravil jsem. Teď to hlásí error 4: nelze spustit systémový software. zkontrolujte kabely na bráně a restartujte bránu.
Už to mám, chyba byla ve změně IP, už to jede, dík.
- Upraveno
ahoj,
nebyl by někdo ochotný a nenapsal by zde návod, jak dostat zpět firmware tmobile ze sledovanitv (bohužel zamčeno, tedy 7532 a 2357 nefunguji)? Před arrisem mám mikrotika 750.
Jakýho Arrise máš? Motají se tu posty jak k 4302 tak 1113.
žádný návrat do továrka. podle návodu si vlezeš do skrytého menu, nastavíš údaje pro TM, při startu si pak nasaje SW od TM a jede. podrobnosti google.
svestka oprav mě, zda to dělám blbě,
držím tlačítko, dam napájecí konektor do arrise, stále držím tlačítko dokud nezačne svítit červeně, mačkám 3 čárky vedle kříže (na ovladači), naskočí menu, kde je možnost /System/tv system/exit
v systemu nic nezměním, je tam jen factory reset, remove software
tv system - jen změna pal x ntcs
a exit restart s uložením x bez uloženi
při mačkání 2357 nebo 7532 se nic nezobrazí
pak ty kody mackas ve spatny okamzik. me to fungovalo vzdy, opravdu vzdy, a to me prosly rukama spoiusty kusu ruznych verzi.
google
petrbacina
Dobrý den,
bylo by možno napsat podrobnější návod na přehrání firmware arrisu 4203 na mikrotiku? Bohužel jsem se zaseknul na DHCP options -> surová hodnota, netuším, jak tam zadat adresu ze sledovanitv zpět na tmobile
Hodnoty se musí převést do hex. Nevím co vše potřebuje TM nastavit, takže nemohu sloužit. Ale the_max o pár příspěvků zpět psal postup i adresu pro TM pro ruční zadání.
the_max
Zdravím, mohl bych poprosit nějak zjednodušeně návod na přehráni firmware u arrisu 4302. Potřeboval bych tam nahrát zpět tmobile. Nyní je tam sledovani tv, který je uzamčeny. Zkoušel jsem to options, ale ty ip adresy v netuším, jak je tam zadat.
Bylo by možné napsat nějaký postup? nebo nakopnutí (obrazně).
kilvap ale notak... vždyť je to tady napsané, stačí hledat.
the_max 11 bře
Do menu se dostanu, remove software = yes, factory reset = yes, namačkat 7532 na dálkovém a nastavit HTTP Server: boot.sledovanitv.cz. Save and Exit a hotovo :-D
Kdyby něco, tak pro T-Mobile je HTTP Server: re02-bond2.prg04.iptv.viagia.cz což je 212.67.66.70
Takže díky za nakopnutí do správných míst.****
petrbacina bohužel když smažu software a provedu factory reset, tak po namačkání kódu se nic nestane, (jsem v menu pro arrise).
Když tam byl firmware pro tmobile, tak to bylo bez problemu (namačkal jsem kod a objevilo se menu pro napsání http serveru), kdyz sem nahral firmware sledovanitv, tak to jiz nefunguje, psal o tom Juhas, tak ted jsem ve stejne pozici. Proto se ptám, zda má někdo vyzkoušeno nahraní jiného firmware přes dhcp option?
Dobrý den mám atria vip4302 původně od t mobilu nahrál jsem firmware sledovanitv teď se nemůžu po zadání kódu 7532 dostat do advanced menu a když StB nechám nabehnout tak se mi zobrazi obrazovka pro zadání kódu párování jdu na účet sledovánítv moje zařízení kliknu přidat ukáže se mi kód který žádám do StB ale to napíše že kód je špatný nevíte co stim
párovací kód na webu sledování más vygnerovaný pro Arrise? On je tam defaultně tuším Android box.
- Upraveno
Mám tam Apple TV a pod tím Smart TV a jak získám kód pro arris a ne android to asi bude kód pro android
Nebo mám zavolat na podporu kde ziskat kód pro párování kdyz tam mám jen android
- Upraveno
Takova kravina mas zaplacenou licenci na arise nebo tvuj isp...
Arrise mám původně od t mobilu akorad jsem tam nahrál FW sledovanitv jinak programovou nabídku m koupenou tu používám v dětském pokoji ale na android boxu