Teď tady žádnej nemám, abych to vyzkoušel, ale když jsem to dělal naposledy (cca rok zpět) tak vše OK.
Arris VIP4302 a přehrání firmware
Nejjednodušší, aspoň u sledováníTV, je DHCP option. Nic jiného víceméně už nejde. Servisní menu bývá zamčené. Tím pádem 7532 a 2357 pak nefunguji.
ano tohle vim, proto mi bylo divne, jak chodi do menu kdyz je to zamceny. Budu mit asi na predelani jeden tmob. stb. Doufam ze to pujde nejakyma tema zpusobama zde uvedenyma(DNS)...
Cimz padem by me zajimalo, zda to jde tam nahrat tak, aby uz tam pak porad zustalo napr. sledovani atd.
pri prehrati firmware s odomknutym biosom (cez dhcp options) sa spristupni aj advanced menu
To je mozne, ja jsem tedy jeste otevreny bios u 4302 nevidel. Nebo teda vi nekdo jak to udelat?
Ahoj, sehnal jsem si Arris 4302 , který kamarád používal u t-mobile. Je mi 53 let a potřeboval bych zrušit jejich firmware abych tam mohl nahrát firmware eritv. Můžete mi někdo poradit, ale jako dítěti ? Zkoušel jsem reset a odstranění jejich firmwaru, ale v posledním kroku exit mě to nechce pustit dál.
Pojede Sledovani TV i na Arris VIP 1113?
Může někdo otevřít odkaz: http://isp.sledovanitv.cz/faq/p/instalace-firmware-na-boxy-arris/#dhcp-mikrotik
a dát ho tady, nebo ho poslat přes PM, nemáme na sledování TV partnerské přístupy.
- Ruční konfigurace
Lze bootovací firmware nakonfigurovat ručním zadáním serveru do tajného menu STB pomocí
následujícího návodu:
1) Držte tlačítko na spodní straně STB dokud dioda nezmění barvu na červenou
2) Po rebootu mačkat tlačítko „menu“ (starý ovladač) nebo tlačítko s třemi čárkami. Mělo by se
zobrazit „Firmware Configuration Menu“
bootmenu1
3) Napište na ovladači tajný kód 2357, nyní můžete STB nastavit statickou IP. Pokud v STB byl
firmware jiného poskytovatele IPTV vyberte System → Factory Reset → Remove Software
bootmenu2
4) Zadejte tajný kód 7532 a vyberte menu „Advanced“ a nastavte položky následovně:
Splash protocol: 363
Kernel Protocol: 363
HTTP Server: boot.sledovanitv.cz
HTTP Port: 80
HTTP Timeout: 10
HTTP Attempts: 3
Jméno serveru HTTP prosím zadávejte malými písmeny, v minulosti s tím byly na některých DNS serverech potíže.
Ono to nic tajného není, podstatné jsou ty "tajné" kódy 2357 a 7532
Které u většiny arrisu 4302 nefungují protože lock.
psal že má 1113, takže by to pomoci mohlo
Ve vlákně o 4302.... No dobře no, to jsem přehlédl.
Už se dostanu do Advanced, změním HTTP Server na určené 91.222.53.33, dám reboot without saving a vrací se mi to na t-mobile. Mám tam ještě něco měnit ?
freezefire reboot without saving nemá moc smysl
Tak mi poraď
nevím jak. překlad angličtiny snad zvládne každý sám.
no jasně, google translate pomohl , opravil jsem. Teď to hlásí error 4: nelze spustit systémový software. zkontrolujte kabely na bráně a restartujte bránu.
Už to mám, chyba byla ve změně IP, už to jede, dík.