the_max
Zdravím, mohl bych poprosit nějak zjednodušeně návod na přehráni firmware u arrisu 4302. Potřeboval bych tam nahrát zpět tmobile. Nyní je tam sledovani tv, který je uzamčeny. Zkoušel jsem to options, ale ty ip adresy v netuším, jak je tam zadat.

Bylo by možné napsat nějaký postup? nebo nakopnutí (obrazně).

kilvap ale notak... vždyť je to tady napsané, stačí hledat.

the_max 11 bře
    Do menu se dostanu, remove software = yes, factory reset = yes, namačkat 7532 na dálkovém a nastavit HTTP Server: boot.sledovanitv.cz. Save and Exit a hotovo :-D

Kdyby něco, tak pro T-Mobile je HTTP Server: re02-bond2.prg04.iptv.viagia.cz což je 212.67.66.70

Takže díky za nakopnutí do správných míst.****

petrbacina bohužel když smažu software a provedu factory reset, tak po namačkání kódu se nic nestane, (jsem v menu pro arrise).
      Když tam byl firmware pro tmobile, tak to bylo bez problemu (namačkal jsem kod a objevilo se menu pro napsání http serveru), kdyz sem nahral firmware sledovanitv, tak to jiz nefunguje, psal o tom Juhas, tak ted jsem ve stejne pozici. Proto se ptám, zda má někdo vyzkoušeno nahraní jiného firmware přes dhcp option?

o 3 měsíce později

Dobrý den mám atria vip4302 původně od t mobilu nahrál jsem firmware sledovanitv teď se nemůžu po zadání kódu 7532 dostat do advanced menu a když StB nechám nabehnout tak se mi zobrazi obrazovka pro zadání kódu párování jdu na účet sledovánítv moje zařízení kliknu přidat ukáže se mi kód který žádám do StB ale to napíše že kód je špatný nevíte co stim

párovací kód na webu sledování más vygnerovaný pro Arrise? On je tam defaultně tuším Android box.

Mám tam Apple TV a pod tím Smart TV a jak získám kód pro arris a ne android to asi bude kód pro android

Nebo mám zavolat na podporu kde ziskat kód pro párování kdyz tam mám jen android

Takova kravina mas zaplacenou licenci na arise nebo tvuj isp...

Arrise mám původně od t mobilu akorad jsem tam nahrál FW sledovanitv jinak programovou nabídku m koupenou tu používám v dětském pokoji ale na android boxu

Jak píše s_a_m. Musel jsem zavolat svému poskytovateli a ten mi zapnul balíček arris box

Následně jsem mohl naparovat arrisy a vše se rozjelo.

Super děkuji za odpovědi zítra jim zavolam a domluvím se

o 2 měsíce později

juhas
      Zdravím,koupil jsem arise 4302 je tam t mobile a potřeboval bych tam dát nangutv. Mám internet i iptv od tlapnetu a iptv mají právě nangutv.Od nich mám v pronajmu aris ten starej hranatej,a chci jim ho vrátit a tento noví si nějak nastavit.

Cus lze mame vyzkouseno ale nejdriv jim ho vrat pak ti poradim jak na to ...

s_a_m Zdravím tě,tak arise už jsem si nakonfiguroval na nangu tv,ale poskytovalel iptv si musí přiřadit mac adresu toho přístroje.Nebo jde to nějak obejít?

Neda musi se preregistrovat v systemech tj potrbujes SNko a MAC. Je to umyslne udelano tak aby se to obejit nedalo 😃. Myslim ze s tim kluci z Tlapnetu problem mit nebudou 😃

o 12 dní později

Kod poradí. Mám tu pár kousků Motorola Vip 1113 byli koupené u sledovanitv zkusilo se přes reset nenaběhne do továrního modu at mačkám jak mačkám zkusil se i boot přes dhcp u většiny kusů zabralo a zbyli 2 ks které i tak odmítají nabootovat jinam a neustále bootují na sledovanitv. Napadá někoho co s tím? Přijde mne líto je někam založit. To je raději dám nějakému chudšímu klientovy k internetu.

o měsíc později

petrbacina
        Dobrý den,
        chtěl bych poprosit o radu. Vlastním Arris 4302 a mám televizi od T-Mobile. Při nefunkčnosti jejich tv, kdy mi nepomohlo ani tovární nastavení a stále jsem koukal jen na jejich logo, se mi povedlo až vymazat jejich firmware. Dle Vašeho postupu mi vše funguje. Zadám facory reset = yes, následně kod 2357 a vložím IP 212.67.66.70, pak kod 7532 a u HTTP Server vložím re02-bond2.prg04.iptv.viagia.cz a závěrem dám save and reboot a vyskočí mi opět obrazovka Arris. Chybí mi tam ještě něco doplnit, nebo dělám jinou chybu?

Děkuji za případnou odpověd.

ondras5 netuším. Tmobile mění všechny boxy za jejich brandovaný Android TV box, takže je možné, že už je ten boot server nefunkční, nebo má jiné nastavení.

o 2 měsíce později

Ahoj, resim arris vip4205 na 4net.
          Mam dva problemy.
          Jeden dobryk mi tu prodal 3ks stb, ale jen s jednim funkcnim ovladacem. Dva zbyle byli z vip4203 a na vip4205 nefungovali.
          Po domluve jsem mu je poslal zpet, stim ze je vymeni a samozrejmne ticho po pesine.
          Tak jsem si myslel jak si lehce objednam nahradni ovladac a pojede to.
          Bohuzel mam v ruce již třetí zaruceny funkcni ovladac (ironie) a samozrejmne nejde.
          Mate nekdo tip na opravdu funkcni ovladac. Jediny co jde ma oznaceni H18 a PN:593255-004-00
          Bohuzel ten nezna ani google.
          Dalsi problem je ten ze pri pokusech o parovani jsem dostal stb do stavu, kdy nabehne uvod 4net a pak uz jen seda obrazovka. Led sviti zelene. Kouzla s podrzenim power az zcervena, pak zmacnout= nepomohla.
          Mate nekdo navod, respektive ip ze ktereho se to da prebootovat?
          Dekuju

skdata dostanes se v nich do servisního menu? Nebo ho mas zamkle?

📡 Telekomunikace.cz