😃 čo s tým akože chcete robiť? To bude len na mikro popy do 1-2km maximalne...priame viditelnosti, antena u klienta sa nesmie pohnut, Apčko za 500€, klient za 200€ 😃 😃 😃

To si teraz môžete kupit MIMOSA v 5ghz alebo cambium ...prečo to nik nerobí? No lebo toto nemôžete robiť s 15€ internetom a montážou zadarmo. A neviem ako u Vás ale u nás za 15€ bez problemov dostanete 50mbps dsl 🙂

midnight_man
    neriesme pointu ze preco... riesme ci to tak dokaze fungovat nachvilu..
    nie vsade mas hned miesto ze si vies vyvalit antenu aku chces..

• gemb replied to this.

gemb diki, toto ltu bol vazne pre nich krok vedla len na ptp LR to ma vyznam inak je to skoda som rad ze zacinaju robit ax a tam uz trocha viac robia kompatibilitu aj s inymi zariadeniami..

pedro4444 Dá sa, AP režim je jen skrytý pomocí html, stačí v chrome upravit zdroják a spojí se to. Vyzkoušeno PtP LTU Nanošky

nechtej cize podobny postup ako ked sa meni country tak to super ze docasne clovek dokaze z loca spravit ap...
          diki za tip..

jezdec aha, dobre vedet, mam je uz nejakou dobu ve skladu. Zkoušel jsem to v prvním návalu zklamáni, že loco není AP

o 9 měsíců později

pixall
          Ahoj prosim tak akych klientov pouzivate na stranu kde s tym krmite ACkove sektory?
          Hladam riesenie na 3 male APcka v 30 stupnovom uhle tak premyslam dat LTU ako AP len neviem co tak ako klienta ci staci LTU LR alebo dat ako klienta tiez LTU rocket v rezime station.

LTU rocket vie klienta? Pred 2ma rokmi nevedel, ale teraz vidim v popise eshopov ze vie.

na strane klienta pouzivame prevazne LTU-Pro (plna parabola, dobra odolnost voci ruseni zboku) a na jednom mieste aj LTU-LR.

LTU-Rocket by hardwarovo ako klient malo zvladnut chodit, parametre na to ma, ale neviem ci na to je dostupny firmware. kedze LTU-Rocket je (AFAIK) jedine zariadenie, ktore vie chodit ako LTU AP v PTMP topologii, prave z tohto zariadenia robit klienta mi nepride efektivne.

Cenovo je rocket ltu dobra sajba, ale bal som sa ci v klientoch nebude nejaky biedny cpu co by zabil celu moju teoriu o zrychleni. Je to v zadku medzi kopcami do dedin kde je 8 az 15 klientov, takže hladam zlatu strednu cestu.

• gemb replied to this.

Ltu rocket je AP k tomu používáme bud rf elements anebo jejich 45° sektory. Jako klienta používáme ltu lr nebo ltu lite obojí chodí suprově !!!

tulo Ked je to v zadku tak obycajne ACcko za polovicu penez pojde tiez dobre...das 40MHz kanal a dovi. Ked nie das to dakde na 5,4Ghz a pojde. LTU je slepa cesta aj ked to chodi. Navysenie oproti AC neni take, ze by to obhajila cena. Moj nazor.

LTU je slepa cesta 😉 vyserú sa na to...uvidite.

📡 Telekomunikace.cz