Tak moje dnešní zkušenost s 7.1.1 Stable.
Jedná se o hAP ac2. Upgrade byl náročný - ačkoliv v souborech nic nebylo, neustále hlásil nedostatek místa pro upgrade (jak přes npk, tak přes Check for updates), ačkoliv je zde RAM disk. Navíc jsem musel přejít na main packages, z historického hlediska a kvůli sh*t hAP lite jsem používal všude jen vybrané balíčky. Upgrade tedy probíhal z 6.48.6 LT na nejnovější stabilní 6.49.2 a pak na ROS 7. To nakonec po 3 pokusech prošlo.
Po rebootu přestalo fungovat IPv6 přes PPPoE. Na fóru se týpek zmiňoval, že nedostane prefix, pokud je PPPoE na VLANě. Tady je přímo na fyzickém rozhraní. Já prefix obdržel, zařízení v LAN měla jak adresu, tak DNS, ale nefungovala routa. (Add Default Route zapnuto).
Další problém byl s tím, že mi z nějakého důvodu po upgradu zmizela půlka CAPsMAN konfigurace. Zbytek byl jakž takž ok.
Takže už jedu zase na v6.48.6 a konfiguraci jsem obnovil ze zálohy. IPv6 funkční, CAPsMAN taky.
PS: Mám v této síti 2x hAP lite (RB941-2nD) a zde proběhl upgrade paradoxně bez problémů, i s přechodem z extra packages na main. Ani jednou problém s místem, vše jede OK.
E: Jinak doma na RB3011UiAS a RB951G-2HnD je zatím vše OK. Do ostatních sítí se to nasadit neodvažuji.