dudajan ladik V tuto chvíli bohužel ne, pokud by na to byl větší požadavek, myšleno od více firem, nemáme problém zkusit to udělat.
dudajan Dobrý den, všem. U modelu ADS108GRP-1PO (stávající model) bude management VLAN přidán do FW, nyní je FW ve fázi testování. U nových modelů bude SNMP i management VLAN již od začátku
cmgn dudajan tak to doufám ve velké skladové zásoby. Ještě prihodte do 16 portové verze SFP+ a bude to úplně nejdokonalejší :-)))
cmgn s_a_m komplexnost a kvalita chlapče :-D pravda, za rozumný ceny no :-/ A lepší než řešit na malých ostrovních projektech časově náročné FTTH :-)
okoun orel005 na ping neodpovídá protože má vadnej čip, psalo se to tu někde nahoře, nové ADEX již problém nemají....
cmgn okoun mne teda na Ping odpovídají všechny verze. Blbne jen DHCP klient. Statika všude funguje na jedničku.
okoun cmgn na ping to odpovídá pouze z daného rozsahu, pokud je to už routované tak smůla, ping je corrupted
cmgn okoun jo, to může být. Brali jsme nějaké ty první a pak teď nedávno, co už mají zelený web ksicht. Oba funguji v pohodě
orel005 Mam 3.11 i starší a nikde to nejde. Už tu sracku nekupuji, beru přímo od Masterlan, levnější a funguje.
cmgn orel005 Orle, netuším co děláš blbě, ale fakt mi to funguje na všech verzích. Napiš, já ti to opravím 😂 ne vážně - co přesně bereš místo toho a odkud?
orel005 cmgn fakt myslíš že z těch 10 možností které tam jsou, nenajdu funkci icmp ? Beru jak jsem jiz psal značku Masterlan.
basty Myslim ze mysli tohle: https://www.discomp.cz/maxlink-reverzni-poe-switch-rsg-8-1p-dc-7x-poe-in-1x-poe-out-1x-dc-out_d97912.html