dudajan cmgn Napište mi, prosím, email. 150ks na mass production je málo, ale můžeme na to kouknout a třeba by se chytlo více firem. Pojďme probrat požadované parametry.
dudajan Skutečně i ostatní potřebují/chtějí SFP+? Prototyp bychom mohli poskytnout cca do měsíce na testování a ladění.
svestka dudajan No, na jedné trase skrz Brno by se nám SFP+ hodilo, ale to jsou 2 kusy, což vás nevytrhne 🙂
myghael dudajan Na bytovce s tarify >100 Mbps si switch bez SFP+ nelajznu i když je to na vesnici v bytovce o 8 bytech a vím o mnohých, co to mají stejně. Při ceně Edge-Core a podobných managed switchů s aspoň jedním SFP+ fakt není co řešit.
basty No tak pokud mám bytovky kde poskytují 1G rychlosti klientům, tak je to jasné...ale taky by mě zajímalo jak to přesně používá že 150ks? 🙂
dudajan Ok, rozumím, připravíme prototyp, máte někdo případně zájem podílet se na otestování a vyladění podle požadavků ISP?
cmgn dudajan Rádi otestujeme teď na jednom projektu, kde bychom cca 8 kusů potřebovali hned. Jak píše Basty, máme to do FTTB zástavby, kde bychom rádi nahradili společnou elektřinu za reverzní PoE, ale současně nám tam prochází optika ze vchodu do vchodu a z baráku do baráku.
dudajan cmgn Uvidíme, jak rychle nám to půjde, v rychlosti jsem to nahodil do interní diskuse, musíme změnit PCB, ale ne zase moc, použijeme jiný Broadcom, protože stávající je jen gigabit, Vidím to tak do měsíce reálně.
dudajan svestka 16port + 2xSFP verze bude oficiálně uvedena do 14ti dní, čeká se jen na loď, která je už na cestě.
dudajan Dobrý den všem, dnes jsme uvedli nový firmware pro ADS108GRP-1PO, který obsahuje SNMP a VLAN management. Firmware je ke stažení na www.adexnet.eu Věřím, že jsme tím splnili velkou část vašich požadavků. V případě dalších dotazů, informací, požadavků nás neváhejte kontaktovat.
Tomas_Merta dudajan Bylo by prosím možné do zip souboru umístit vždy i changelog? Případně stačí jedna stránka s hromadným changelogem na adexnet.eu. Děkuji
cmgn Tak nevím, co dělám špatně... firmware 3.0.11 nahrán, switch rebootován, obě funkcionality chybí :-D