net_work ja jsem na ty LR dal igelitove pytle a pri dnesnim snezeni si vesele chrochtaji dale temer bez zmeny signalu :-D
ppp76 Asi ho tam taky rano pujdu natahnout 🙂 sice zatim drzi na nejnizzsi modulaci ale uz je to jen krucek k tomu aby padnul , v pondeli maji dorazit dekly od jirouse
gemb o tych igelitkach som tu hovoril uz davno a vela ludi ma tu vysmialo ale ked si zoberem ten pricip tak od radomu to nema daleko, len to ma nepravidelny tvar....keby je to vystuzene nejakou plastovou konstrukciou zvnutra tak by to bolo skoro ako radom 😃
cheprer gemb v tom máš pravdu. Jenom nevím kde seženeš odpadní pytel UV stabilní. To znamená každý rok měnit. Jako provizoria dobrý nápad o tom žádná.
jcltm cheprer PE pytel vydrží venku dost dlouho, na rozdíl od PVC a těch rozpadajících se "ekologických" tašek 😉
net_work cheprer je to jen docasne na 2-3 týdny, než dorazí origo radom. Ale očividně funguje naprosto stejně 😃
selic cheprer Jsou i sofistikovanější materiály než pytlíky. Takhle si můžeš vyrobit za odpoledne a pár kaček radomů kolik chceš: https://www.youtube.com/watch?v=DqJ1tYf28MI#t=34s
ppp76 pytlikove radomy namontovany a ted jen pockat do zejtra nez dojdou jirous radomy .... pak na to kaslat protoze prece ono to jede a az se to bude nejmin hodit ... kurde kam sem zahrabal ty radomy 🙂 jen pred instalaci sem musel anteny posolit jinak bych ten led z nich nedostal aniz bych je fyzicky ponicil ....
pintero cerva AF60-LR public neodpovídá... Našel jsem pár diskuzí na ubnt foru, kde je přidání snmp požadováno, ale moderátor odkazuje na UISP...
net_work Ahoj, nemáte, prosím, někdo vyzkoušen AF-60LR s klasickým 802.11af trafem? V datasheetu píšou passive poe, ale napětí (48V) odpovídá... Díky
okoun net_work já mám s LR problémy na omnitiku i 950UP s originálním trafem.... musí se použít 48V. 24V lze použít jen za předpokladu, že se to napojí přímo bez omnitiku, omnitik si totiž vezme pár voltů a LR už nenaskočí 🙁
net_work okoun jako já 24V neřeším vůbec - přece nebudu napájec něco napětím, když to oficiálně nemá fungovat. Nicméně z PowerBox pro by to mělo jít, když dám dolů 48V adaptér, ne?
pintero Mě to fakt jede, dokonce jeden kus napájím z vykuchané CRS328-24P-4S+, kde mám v provozu jen 24V větev. PoE OUT ukazuje 23,5V a 6,1W