jenya Myslim ze myslel autokanal...
Nicmene meli jsme tam tusim 2.4.0 a nepodarilo se nam to naladit. Porad to skakalo jak blby. No a 2 spoje predtim jsme prave ladili pouze na last verzi 2.5.1. Nahrali jsme tam posledni verzi a sli ladit znova a uz to byla jina kava. Mne prijde ze to vubec nema beamfor. ze se to chova jako klasika, ale nevim.

Ano přesně tak dával se licenced a pak jsi mohl dělat co si chtěl.

Tak country licensed treba davat vsade a je po problemoch...davame to aj na 5ghz a aj na tych afkach. Na mikrotikoch nedavam tiez ziadnu krajinu. Af60lr urcite nema beamforming podla toho ako sa to sprava pri smerovani.

gemb Ten 6Gbps (predpokladam ze je to 3Gbps FD) je skoda ze nema 2.5/5Gbps eth, mohlo to mit o to SFP+ mensi spotrebu

Moderator edit: Porušení pravidel fóra, bod 1.2

o měsíc později

Tak už je to SNMP tady :-) Sice jen v1, ale aspoň něco.

Version 2.6.0 (Jan 31, 2022)
Improvements:
Wireless: Increased data rate to MCS10 when half channel is selected.
Wireless: Radio performance and signal level stability improvements.
System: Added SNMP support for link status monitoring.
WEB UI: Added humidity representation in Link Potential graph.
WEB UI: Various UI improvements.
System: Firmware upgrade improvement.
Regulatory: Updated regulatory rules for Kazakhstan, Norway, South Africa, France.

star_gate postrehli ste aj zmenu v signale alebo v stabilite?
    ze ci sa oplati riskovat pretoze snmp ma az tak netrapi..

pedro4444 stejne jako verze 2.5.1, alespon to ma to snmp ta se to da normalne monitorovat.

o 2 měsíce později

Zdravím,
      zkoušel někdo na AF60LR přehrát firmware přes tftp? Do recovery modu jde jednotka dostat, pingá ale nejde tam nahrnout fw.

Nemáte někdo SNMP OID pro LR? Jedná se mě o RX, TX signál.

• krb replied to this.

honzam Zakladem je .1.3.6.1.4.1.41112.1.11.1.3.1.3, nasleduje zrejme mac v desitkove (nezkoumal jsem) a konci .1
        Protistrana je .1.3.6.1.4.1.41112.1.11.1.3.1.18.x.x.x.x.x.x.1

o 8 dní později

To je parada...

potvrzuji ... před pár dny mi přisly krabice, ještě jsem je nerozdělal. Tak jsem teď poslal kolegu a jo ... je to tam. Doufám že půjdou doobjednat jako ND pro ty co už máme.

Jdou obj už dávno....

No jo, já je zalistované tam kde běžně kupuji neviděl a hlavně jsem nevěděl že existují, když mi xy spojů přišlo bez nich. Tak mám radost z originálního deklu

📡 Telekomunikace.cz