jap basty podle nasich zkusenosti v lete funguje, v zime kdyz si bude chtit pritopit tak to zacne byt na 24v nestabilni. radeji davame vsude 48v.
jcltm basty Každopádně je to evidentně na hraně, tj. radši bych stejně dal stepup, jistota je jistota 😉
jcltm basty Jj, to jsi pak na 21 V před odpojením... Stepup nestojí tolik, aby to stálo ta ten risk že nastanou problémy.
basty jcltm Jasny... ja tam mam zalohu, takze se az tak moc nestane. Ale uvidim az jak bude vypadek, tak co to bude delat.
Puski Mám asi na 20 metrech kabelu, jede mi to napřímo z UPS EdgePower24 (Poe injektor gigovy od Mikrotiku bílý) plus z toho ještě jede skoro plně obsazenej Edgeswitch 10XP. Ani když to jede na baterky žádny problém. Jenom je teda pravda že tam mám pouze poloviční kanál použity. Takže by to možná mohlo mít menší spotřebu.
krb Puski Podle me provoz na edgepower24 nebude moc vypovydajici. Nepouzivame je, ale rekl bych, ze diky zalohovani z 12v to bude mit i pri provozu na baterii stabilni vystup +- 24v.
gemb Mame jednu jednotku na 24v zalohovanych, napajane cez MK poe. Zimu sme mali co sa tyka sneh chvilkovo riadnu,aj teploty padali dole v noci, je to na kabli asi 25m a ziadny problem, uptime cez 300 dni.
pedro4444 gemb nevies ci sa da nahodou aj spojit ze na jednej strane bude AF60 lr a na druhej sa da af60 xr ? ci musi byt len par?
gemb pedro4444 netusim, treba vyskusat ale neviem aky by to malo vyznam? AKoze ked na jednej strane potrebujes mensiu antenu?
pedro4444 gemb jj presne jedna strana nema moznosti dat tam taku antenu.... a keby som na druhej mohol dat vacsiu by to zvacsilo dosah..