petrs_ magusus mel bych otazecku, na 2.3km se af60 lr chyti na jaky signal a jaka je kapacita spoje? Neco podobneho zvazuju a rad bych vedel jestli mi tahle konfigurace k necemu budu. Aktualne to mam v mikrotiku lhg a nray ale tim protahnu max tak 150 mega. Takže nic moc... Dik moc.
wwire petrs_ Tak to špatně ladíš a jede mi to gigabit ... tx-mcs: 8 tx-phy-rate: 2.3Gbps signal: 80 rssi: -58 tx-sector: 49 tx-sector-info: left 1 degrees, up 1 degrees distance: 2456.75m tx-packet-error-rate: 7%
petrs_ wwire Je to LHG s Jirousem na jedné straně a na druhé nRAY. Ale na téhle straně je před tím polykarbonát, kvůli památkářům. Je možný, že ten taky něco sežere signálu. A taky to mám na 2.5km, stejnou frekvence 64800.
gemb basty Ono aj ten AF60 LR je na zalohu...na 2,3km to tiez budu silnejsie dazde zhadzovat aj ked teda o dost stabilnejsie voci MK to bude.
wwire kozlicek Víc jsem z toho na těch skoro 2,5km nedostal, je to LHG <> LHG zakrytované jirous plastama.
Jacob zdravím , Máte nějaké zkušenosti s AF60-XG jedná strana chytá GPS a druhá ne. A potom máme problém na optice. díky za radu.
vecino Jacob Reklamuj to - dávají tam zmetkové GPSky. Stejné je to u AF60 LR ... většinou jedna strana je ok a druhá úplně bez signálu GPS nebo s velice slabým. Reklamace uznávají. Není to žádný profi spoj, ale i tak za ty prachy by tohle měli vylepšit. Takže ideálně nenechat si to líbit a spoj vracet. Viděl jsem spoustu příspěvků na ubnt community ohledně tohoto problému. Evidentně se tedy nepolepšili ani u AF60-XG.
vecino Tak záleží jak moc ti to (ne)vadí ... na fungování spoje to vliv nemá. Mě jde spíš o princip - od nového spoje chci 100% funkce.