Mám ho pod značkou Tagred. Zapne sa z normálnej zásuvky 16A, lebo štartuje postupne su to ako keby 3 samostatne kompresory. Da sa zapnut ze idu len 2 a tie mi dokonca fungovali na 6A Cckovy istič. Čo sa týka vzduchu som taký rozpoltený síce mi nejaký vzduch uniká z domácej zafukovačky, ale zázračne do teda netlačí robil som do trubičky 7/5,5mm kábel 2,5mm na cca 250 metrov a tlak sa držal horko ťažko 2-3 bars a pri nejakých 200 metroch to nešlo ďalej a to tam bolo len pár zákrut a 1/2 trasy dolu kopcom. Musel som pridať ešte jeden menší kompresor cez Y spojku a vtedy o niečo stupol tlak a už to prešlo.
Zatiaľ čo mám skúsenosti, akonáhle je málo vzduchu je problém. Menšie trubky potrebujú tlak, väčšie objem vzduchu.
Čo som pozeral ceny benzinovych kompresorov tie ceny boli od 5000 vyššie za jazdnene kusy. Keď som ešte špekuloval nad kúpou tak mi to ekonomicky vyšlo 2x tento Tagred (cca 900€) + Heron centrála 7,2 kW (cca 1300€). Ale na to čo fúkam keď si ešte 4-5 krát požičiam na to čo mi vybavenie nestačí fúkačku aj s kompresorom z požičovne bude ma to stáť 400-500€. Tak som to nechal tak nakoniec.