iTomB Este raz...dostanes klieste od solarixu (solarix berem ako solidnu kvalitu co sa tyka materialu) si u nich na skoleni metaliky (skor rozsirenie obzoru) dostanes od nich niekolko kusov naradia. Naradie pouzivas, vsetko funguje...z odstupom casu (tak pol rok) sa zacnes vracat na niektore miesta, ze je problem s konektorom. Az potom tomu venujes zvysenu pozornost .... hladas, najdes problem. Neviem kolko ludi by napadlo kontrolovat klieste od solidneho vyrobcu, z normalnym oznacenim, prvotne konektory bez problemu...Nie tu vsetko otacas stylom, ze som vlastne neschopny blbecek a pod..v obore robim 10 rokov, z toho su skusenosti..co citam toto forum a podla niektorych userov usudzujem, ze to robia dlhsie ako ja a pytaju sa to stale rovnake otazky na ktore existuju odpovede. Ked som taky neschopny potom nechapem preco mi tolko ludi pise PM ohladom 60GHz, UBNT a pod 🤣 na druhu stranu sa nevrtam do advanced veci co sa tyka konfigu a pod, nerozumiem tomu a nezaujima ma to. Kedze na toto forum chodia aj bezni useri aj ispci tak som si viac nez isty, ze vela ludi hlavne laikov si po precitani tiez da pozor a o tomto probleme nevedeli.
Este k tym konektorom. To, ze klieste listuju pritlacenim z boku a nie naraz vsetky piny neznamena nutne, ze lisuju zle a preto su vykrutene piny v konektoroch. Aj v knipexoch ktore lisuju naraz vsetky piny sa ti stane, ze piny idu zo sikma. Je to istotne aj o samotnom konektore (vyrobca, kvalita)
A ked uz si taky chytrak ktory utoci, tak daj dalsie blaboly...v opacnom pripade si vymyslas...
Edit:
Spravim to uplne inak, rovnako ako kopa dalsich userov, tymto uz nebudem pridavat ziadne prispevky ani nic dalsie, zbytocne strateny cas nad garaz majstrami. Dovidenia.