Viacej frekvencii je dobre hlavne v meste kde je vela rusenia a potom ked este niekto iny vytycuje na stavenisku a pouziva niektoru zo standardnych frekvencii. Vivax ma jednu genialnu vec ktora sa vola SiS citujem z webu sebakmt:
Vysielač Loc3-10SiSTx ponúka plnú podporu nových funkcií Signal Select a Distortion Alert, ktoré sú k dispozícii pri použití s prijímačom vLoc3-5000. Režim Signal Select (SiS) overuje, či vedenie, ku ktorému je vysielač pripojený, je cieľové vedenie. Keď je vysielač pripojený k linke, signál je vedený cez linku a vracia sa k zdroju najjednoduchšou cestou. Zvyčajne je to cez zem a zemný hrot, ku ktorému je pripojený vysielač. Signál sa však veľmi často vracia cez susedné napájacie vedenia, ktoré ponúkajú jednoduchšiu trasu ako zem. V dôsledku toho môže z vedení v danej oblasti vychádzať viacero signálov. To sťažuje identifikáciu cieľového vedenia.
Tieto spätné signály sa zvyčajne pohybujú v opačnom smere ako použitý signál. Režim výberu signálu (SiS) identifikuje smer signálu, a teda aj cieľovú líniu. Na rozdiel od režimu Smer signálu (SD) režim Výber signálu (SiS) zobrazuje smer signálu ako šípku a prostredníctvom displeja indikuje prípadné rušivé signály a odchýlky.
S touto funkciou sa vam nehrozi ze preskocite na vedenie vedla do ktoreho sa signal indukuje a vytycite zle trasu. Neviem ci to uz ma radeton ale vivax to mal uz u starsich modelov ked to na radetone nebolo. Zda sa mi ze to ma vivax patentovane.