wolf14 Ahojte, náhodou neviete či ide nejako z OLT Uplink GP4402 prečítať signal ONU cez SNMP alebo SSH? Ďakujem
tulo Ako riešite tieto poľské pony? Neviem sa do toho už prihlásiť ničím, len starým Internet Explorerom. Nový prehliadač to neotvorí už žiadny.
gemb tulo robia to len Epony, Gpony to nerobia...tiez to riesim starym explorerom avsak niekde to ide nastavit, potom sa to da otvorit v beznom prehliadaci
Tomas_Merta tulo Musíš si tam nahrát nový FW, na stránkách cdr.pl jsou aktuální. Chyba s šifrováním a nedostupností v novém chromu je opravená cca přes půl roku.
zzam Já používám Maxton portable prohlížeč- starší verze. Až se dostaneš do ponky, tak je nutný update FW a máš po problému s certifikátem.
nerve05 mozilla firefox - do prehliadaca dat about:config a prepnut security.tls.version.min na hodnotu 1 potom staci update fw a malo by bezat na vsetkych prehliadacoch
tulo Prosim ta upgrade firmware zachová nastavenia? Mám len jeden gpon a jeden epon, tak som to neriešil. Ako som to nakonfiguroval tak to beží.
zzam tulo JJ, konfigurace zůstává. Není se čeho bát, update je absolutně v pohodě - jen nahraješ soubor a do 2-3 minut je hotovo.
gemb Pokial neni treba a nie je problem okrem loginu tak upgrade nerobim...Gpon aj eponov mame asi 10ks s uptime vacinou cez 3 roky...nebudem sa toho chytat. Login prezijem..
gemb https://www.vsolcn.com/products/single-pon-gpon-olt Som strasne zvedavy na toto...1 port GPON OLT s integrovanym PON SFP C++. Na nejaku bytovecku alebo zastavbu absolutny unikat. Lepsie nez EPON. 2 port EPON OLT neni zle len limit EPONu cca 700Mbit na PON porte je obmedzujuci. Takto ma clovek GPON s plnou kapacitou, uplink to vie 10G, takze realne 2Gbit na PONe to da. Cena tolko co 2 port EPON OLT. Este keby robia 2x GPON port a bude cele porfolio.
tulo Ja si skôr myslím opačne že výrobca je vsol a uplink je len interná značka cdr.pl. Dnes sa má zastaviť obchodný zástupca cdr.pl pre Slovensko tak sa spýtam. 🙂
gemb tulo samozrejme, je to to iste. Brali sme aj vsol a je to to iste. uplink je znacka cdr.pl, rovnako ako maxlink je znacka discompu. To je jedno...hlavne, ze to funguje
gemb mito polsko...musis si zarezevovat aby si nieco mal...ak maju dodany tovat to sa rychlo rozobere...epon olt cka rovnako, hlavne tieto male.