obud cerva To jo, ale pak dám F5, panel zmizí a nejetí myší nefunguje. To bude nějaký bug. Když se pak přes pár AJAXových requestů proklikám na jiné stránky, už se zase objeví. 🤣
honzam Také bych byl pro zachování alespoň částečně původního vzhledu. Pokud to jde tak to ladit trošku do modra... Měnit skiny půjde v budoucnu?
zdeneksvarc honzam Denní mód / noční mód. Pevně věřím, že to budou do budoucna jediné dva "skiny", které budou k dispozici 🙏Mimochodem staré fórum mělo jenom jeden skin.
zdeneksvarc hapi Ty seš taky beta, Stando. phpBB mělo taky bugy, hlavně v pluginech a celé roky je nikdo neřešil. Když jsem říkal, že vývojáři Flarum mají na sebe vysoké nároky, tak vím proč to tvrdím.
rsaf F5 je přežite. Pokud by se ten boční panel dal refreshnout, případně se ajaxem autorefreshoval, bylo by to super. To chceme!!!
cerva hapi Dokud nedám F5, tak se ukazuje. A F5 dávam jenom proto, že nefunguje autorefresh, jinak bych se ho ani nedotkl 😃 EDIT: Flarum by mělo autorefresh (Pusher) umět, stačí nasadit
sacnok @tomášnesrsta#276503 To funguje v prohlížeči na PC nebo notebooku, jak to posouváte úplně dolů na mobilu, tam položka “Now” není
cheprer A já o sobě tvrdím že jsem konzerva. Vidím že nejsem sám a jsou tu i jiní. Zvykneme si. Buďme rádi za to že aspoň jeden z nás má čas ho obětovat údržbě.
zdeneksvarc sacnok Protože jsi jej nezabalil do IMG tagů nebo druhý způsob, nevložil přes ikonku obrázku v editaci. Opravil jsem ti to.
obud sacnok Když dám "Reply" jak docílím toho, abych tam měl text, na který odpovídám? Prostě ten text označíš a objeví se tlačítko "Quote", na které klikneš.
fcc zdeneksvarc Kde na ty super gify chodíte ? Jinak jako několikaletý pasivní uživatel hodnotím změnu pozitivně. Konečně se to dobře číst na mobilu. Adminovi bych dal půl roku hájení a pak vznášel nějakou kritiku . Teď to chce konstruktivní připomínky a bez emocí.... Hodně zdaru !
zdeneksvarc fcc Na animované GIFy doporučuju https://giphy.com Stačí vybrat podle klíčových slov, zkopírovat "GIF link" a vložit jako obrázek do IMG tagů nebo přes ikonku obrázku v editaci. Žádné hájení není třeba. Za 15 let tohoto fóra jsem zažil daleko famóznější "odborníky na všechno". Todle je slabej odvar 😁
orel005 Bylo tezke nahrat DB jako testovci vzorek a mit tento novy system na subdomene a tam to testovat ? Ja se snazim na tom najit pozitiva a urcite casem najdu, ale ted se mi chce plakat. O to vic, ze tusim ze se stim asi nic moc delat nebude. Nejake reci o tom, ze neco nejde protoze protoze, jsou jen snaha obhajit si aktualni system. Podivejme se na https://www.upczone.cz/ , resili uplne stejnou situaci a jak vypada jejich forum ?
kadlcikales Dá se nějak změnit to 'bílé' pozadí když si forum čtu večer po práci rve mi to oči. To staré modré pozadí mě aspoň tak nervalo oči. Jinak noví design je v pohodě až na nějaké polofunkčnosti. RE : Nové forum má asi problém s mým moravským humpoláckým vyjadřováním 😃 😃 protože mě to změnilo písmenka v první větě 😃 😃 nebo to byl google překladač ? 😃 no nevím
pelirob kadlcikales Dá se nějak změnit to 'bílé' pozadí když si forum čtu večer po práci rve mi to oči. To staré modré pozadí mě aspoň tak nervalo oči. Jinak noví design je v pohodě až na nějaké polofunkčnosti. K této žádosti bych se taky připojil. Ta bílá je vážně hrozná. Se skřípáním zubů se smířím s tím, že ve jménu "moderního vzhledu" zabírá vlastní obsah méně než polovinu šířky stránky, ty prázné sloupce vlevo a vpravo jsou příšerné, ale pro tu (ne)barevnou paletu nemám slušných slov a nadávat Ti nechci, vím že děláš co můžeš.
seppuku orel005 klid, si zvykneš. měl's doma modem? a vidíš jak sis zvyknul na broadband :-) měl's gopher, vidíš jak sis zvyknul na web. měl's tlačítkovej telefon?
orel005 seppuku Ale jo, ale zvykal jsem si postupne. Nemel jsem 3310 a hned na to iPhone S6... Proc by proboha nemohlo forum vypadat podobne jak vypadalo ? Jako ja to proste nechapu, kdo se muze zastavat tohodle vzhledu. Vzdyt to je takova zmena, ze to nejde ani popsat. Ani zadne jine foru kam chodim neznam, kde by to vypadalo takto.