zdeneksvarc důvody jsou jasný. Bohužel software je vždy o dizajnu. Software je vždy o pixelech protože ty vidí obsluha tedy my. A funkčně je tohle forum... jak to říct... žádný funkce nemá. Má jenom kupu cool věcí ale intuitivní to není a najít ty cool věci je taky sama písnička o sobě. Je to jako když se o tý funkci neřekne tak se neví že tam je. Jo já vím, trend poslední doby. Cool věci naprosto neintuitivní.
V určitých aspektech je něco lepší. Reply na někoho neopakuje celej jeho text a když to na starym někdo udělal 2-3x po sobě tak hrůza. Tady je to hezký ale zopakovat a odpovídat postupně na části nejde? já to nenašel. Dole při psaníi postu je jenom reply na pár posledních postů ale na část postu nevim jak odpovědět.
Roztahnutí okna na max při psaní příspěvku, pěkný. To se mi líbí. Jenomže tam je všechno bílí, ani hranice okna pro psaní není vyznačená... prostě bílej flek.
Tagování.. jako jo proč ne ale měl to bejt jako doplněk k normální kategorizaci. Tady evidentně žádný nejsou takže když někdo nebude tagovat správně, nikdo už vlákno nenajde. Já vim že to funguje skoro stejně ale to skoro je docela rozdíl.
Mě se to celkem líbí jenomže ty detaily při používání jsou hrozný.
Na mobilu 3 kroky dopředu. Tam je to v pohodě.
Takže až dožereš popkorn tak se k tomu nějak postav ale my už víme jak se k tomu postavíš.