cmgn
Nahazovat cenu se mi právě n chtělo, sem moc líný kvůli tomu sedět u netu a dívat se na ceny toho hw. Vše na co odepisují cenu beru většinou jako +-50% nákupní ceny bez DPH. Pokud už se na to musím dívat tak napíšu aspoň 60-65% protože mi to zase sebralo čas.
Všechen hw je stažen z provozu takže samozřejmě funkční. (Např SDV ještě visí takže se dá podívat na signály atd, nejraději bych kdyby si to kupec i zde montoval 😀 , ale to spíš pošlu svoje kluky, zkrze přístupy na paneláky) nemám rád aukce, hlavně ty co tady probíhají, přihazování po korunách či stokorunách apod, proto sem řekl o nabídky. Za cenu šrotu to nedávám protože šrot vyhazují automaticky do popelnice jako jrc24 či jakékoliv jednopolarizacni antény které se tu na fóru stále prodávají. To si případně kupci mohou u mě vyzvednout jako odměnu za neotravovani s blbostma. Jako další krabice plně Mikrotik které už moc nepovažuji za prodejné 433, 800, atd.... Mrda karet atd...
N jde editovat původní příspěvek a tak mi nejdou už ani teď napsat předpokládané ceny či představa. U tvého příspěvku úplně přesně nevím co třebas máš na mysli s tím SDV, zhruba ceny už jsem napsal, ale nenapsal jsi zda by sis vzal i ty FODU sdv11 k těm anténám. Blesi trh z toho delat nebudu.
Když už jsem vypisoval medu blbosti co tu mám, tak nejlepší když se každý staví. Mám tu třeba i několik kilometrů napájecích kabelů FODU 2x4mm nebo 2x6mm pro napájení na komíny či jiné sajty. Mrdu jiného spotřebního materiálu. Zemnící sady na jiné kabely např. RG8, případně RG8 k Split MW, spojky, konektory. Hromadu mimo antén co mě nebaví vypisovat, OP40 s duplexnimi hrníčky, jrc24 duplexy, stouracky 40cm s hliníkovými boxy, krabici sxt, dvou polarizační sektorky JRC, ubnt. Ethernetový kabel Cat5, cat6. Krabice plně HDMI kabelu :-D baterky 60-150Ah.... Ale vypisovat sem nebudu. Už je tady moc věcí a chci trochu uklidit. (Aj pár volných ericssonu mw bych našel :-D ) prostě hromada. Lepší se zeptat nebo zavolat, rozumné domluvě se nebráním.