iTomB dagus Mam tu ted jen AC verzi, takze to nema cenu a neoteviral jsem to, tak to nechci zbytecne pokouset. Mozna az najdu nekde prasklou verzi, tak uvidim. Ja spis, zda to nekdo nevi.
honzam Tak tu AC otevři a nafoť nám ji. Nková vypadá takto: https://cdr.pl/galerie/m/mikrotik-rbdisc-5nd,-pas_11146.jpg
kadlcikales honzam Jen doplním , může být rozdíl i v tloušťce plechu Loading Image , Loading Image , Loading Image , Loading Image
ladik Viděli jste někdo chladič na ARM v CAP ac nebo v jiných jednotkách od MK? Je to jak na 4core Intel. Tento co je na obrázku rozhodně není pro ARM. Na ARMu se dá skoro vařit čaj - to není kritika, jen prostě tolik hřejí, proto ten chladič. Jak vkládáte ty obrázky?
honzam Však píšu že to je Nkový disc. Tím pádem logicky se nebavíme o ARMu. Fotku vykuchaného ARMu jsem na netu nenašel. Ještě k tlouštce plechu. Ta určitě nebude jiná, proč by to dělali?
korbic Vyfotil jsem ac verzi, chladič tam není vůbec: Je teda pravda, že ta jednotka chybovala, tak aby to nebylo kvůli tomu chladiči 😃
hapi protože to co se tu píše je kravina. Tyhle ARMy maji nižší spotřebu a topí méně. U verzí na doma topí koncový výstupy na wifi protože maji výkon jak kráva a jsou tam 2x. ARM samotnej netopí.
ladik Na tom něco bude, ale jak to má člověk vědět, že jsou tam ty zesilovače, když je chladič primárně na CPU :-D
iTomB Hmm tak AC verze nema chladic, presto je o cca 150g tezsi. Muzete to nekdo proverit, kdo mate po ruce obe dve verze? Proc je tenhle vahovej rozdil?
iTomB honzam Se divim, ze si toho nikdo nevsiml, ja vzal AC do ruky a rikam, hmm vzdyt lite je o kus lehci, proc? A uz jsem hledal na netu 😃 mno kdyz to nebudes tahat dom, dotahnu vahu do prace 😁