Máme několik dní nasazenou na síti tuto sestavu (1. rádio páteř konekt 5G, 2. rádio překok 5G, 3. rádio 2.4G AP), vše je venku v montážní krabici a napájeno 19V 3,95A zdrojem přes PoE (ROS 2.9.48). Vše se zdálo být v pořádku do dneška. Jedno rádi se začalo chovat velice divně (signál začal skákat nárazově z -75dbi na -90dbi, což doprovázel velký packet loss. Pomohl vždy restart a vše bylo na pár hodin OK. Dnešní odpoledne se situace zhoršila. Router se samovolně restartuje a vypisuje, že byl resetován watchdogem. Jednou jsem dokonce zažil, jak začal po minutách umírat (v interfaces byly jen 3 eth porty a wlan karty nerozeznal, přitom spoj fyzicky fungoval a uživatele surfovali. po několika minutách se opět restartoval a dělá to čím dál častěji).
Je to ve velice špatně přístupném terénu, takže jsem celkem zoufalý. Pročítal jsem si podobná témata, ale bez jednoznačného vysvětlení. Mám na síti podobnou sestavu, akorát, že je routerboard osazen 3x CM10 a 1x CM9 a vše je napájeno přímo z adaptéru a není žádny problém (taktéž všechno venku).
Jediné, co mě tedy napadá, tak je asi problém v tom PoE, i když je UTP kabel dlouhý max 3m. Není možné, že by se nějak změnily vlastnosti vodiče a nastaly ztráty na vedení a proto routerboard umírá?
Děkuji za každou radu, jelikož už opravdu nevím, jak na to.