tak jakej šupák zakopnul o optickej kabel? Mám nějaká hlášení po ČR.

hapi žena dala roušky na sušení ven na šňůru, asi to byla něčí optika 🙂 sorry jako.

kocicrack: Jednoduchý každej ví co je pro něho nejlepší volbou jestli riskovat život, živobití, pracovní prostředí, pracovní politiku, nabídka zní, jdi do práce a dělej svoji práci, tumáš podepiš a zítra nechoď, pokud jsi ičar prd mu zmůžeš. Jednoduchý ale chci vidět tebe jak se sám poženeš na jejich místě mezi ty nechápavce co skrývají, že nic nemají a nebo o tom ani bohužel netuší stejně jako netušíme my jestli to máme nebo ne. Dál bych vir naprosto vynechal z diskuze postrádá to smysl tohoto fora.

dacesilian No bohužel, ale ať chcete nebo nechcete, nakonec se s ním stejně potkáte. A jak pravil Masaryk, nebát se,ale nekrást, jenom Vaše DNA Vám řekne, jestli Vás nechá být. Neexistuje žádná účinná karanténa, jen návrat do středověku. Mimochodem smrtnost tohoto viru je nějakých 0,1%, ale to se nesmí říkat,že... Já zas měl za to, že ISPkaři jsou zdraví, sebevědomí, ale zejména chytří lidé, kteří vědí, co je to ztrátovost (paketů)++

komenski Ty tady podáváš jako potvrzená fakta, že byl vir vytvořen uměle. Což je v tuto chvíli prostě nepotvrzená konspirační teorie.

rsaf "nepotvrzená konspirační teorie" ... nebuď hodnej, normálně to řekni, nestyď se a řekni to!

komenski mě by zajímalo kde si došel k číslu 0.1 procent u smrtnosti při nákaze CoVid-19. Z ovčích jater ?
          Sic nejsem fanda toho amoku z Covid co se děje a nějaká data napovídají že reálná smrtnost je výrazně nižší než médii uváděná čísla, zatím to jaksi díky absenci bazálních dat není z čeho moc spočítat. Modely na malých skupinách, kde testování proběhlo, třeba u Diamond Princess mají rozptyl od 0.05 do 1.5 procenta.

seppuku Řekni to tentokrát za mě. Náhodou se k tomu Mossad přizná a já potom budu za vola.

Tvl včera jsem šel v jedný bytovce po schodech na půdu kde máme vysílač (bez výtahu) a na dveřích do bytů odmontovaný kliky. Tomu říkám paranoia...

Třeba neměli kouli a kukátko. Teď mají jak kukátko, tak zabezpečení.

Je úplně jedno jaké je procento smrtnosti. Ti co na to umřou by s velkou pravděpodobnosti umřeli i na chřipku. Je tu ale jeden zásadní rozdíl. Osobně více přijmu, źe můj blízký umře důstojně při zachování péče, která je běžná v ČR, než někde na chodbě nemocnice, kde jsou doktoři na hranici psychických a fyzických sil a to u této infekční nemoci hrozí viz Itálie, Španělsko ....
          Při procházení statistik a porovnávání vývoje si myslím, že jsme na dobré cestě toto minimalizovat. Ale to ukáží následující měsíce.

Čtu toto téma a bohužel nevím co k tomu pořádně říct.
            Na jednu stranu se někteří bojí řešit nové instalace a servisy u zákazníků, ale jistě se nebojí chodit do krámu nakoupit potřebné suroviny a atd. Zde nemáte strach z nákazy z důvodu vysoké koncentrace lidí? Každý z Vás si dezinfikuje košík a další?

U nás ve firmě řešíme zcela bez problémů nové instalace a servisy. Naši zaměstnanci mají veškeré dostupné ochranné prostředky a máme jasné požadavky na klienty, jak instalace / servis probíhá. Z 99 % případů se naši zákazníci přizpůsobí našim bezpečnostním opatřením a pokud ne, tak mají bohužel smůlu a odjíždíme.

Představte si, že by se takto zachovala každá prodavačka v obchodech, na čerpacích stanicích, lékaři, složky IZS a atd.? Jak by to tady vypadalo? Tito lidé nejsou vystaveni riziku nákazy? Jsou v první linii, ale pracují a dělají to pro druhé!

hafieror Hluboká recese zabíjí více životů než virus a bohužel se k ní řítíme, kdo z ni vyjde "posílen" je nasnadě. Vláda bohužel jen chvíli odolávala a nyní již ekonomicky zcela rezignovala a soustředila se jen na své voličské portfolium, posílené strachem a dezinformacemi, viz realita: https://www.ctidoma.cz/forum/cech-zijici-v-italii-situace-je-jina-nez-u-vas-popisuji-media-nejhorsi-bylo-zastavit-ekonomiku?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

No mame tu novy mesiac, mozete sa pochvalit trafficom top klientov 😃 Z beznych klientov top 1. 3740GB, 2. 2270GB a 3. 2030GB. Co maju spolocne top1 a top2 ? No predsa nonstop pustenu telku + domace stahovane vramci karanteny, pretoze pobehli o par sto GB hore....este dodam, ze su to pripojky normalne na FWA 5GHz, ziadna optika 😃

u nás je za 3/2020 rekordmanem klient s 12,19 TB, druhý v pořadí 10,09 TB.

u mnas je za 03/2020 klient s najvyssou spotrebou dat takto: 7436.95 GB

Tak co, za jak dlouho z nás bude národ hypíků? Tak nějak nemám kam jít na stříhání vlasů 😆

hapi mě vzala žena strojkem na ovce a úplně špatný to není, pořád můžu vyjít na ulici 🙂

hapi Ja se striham sam 😃 tak to zkus taky 😉

📡 Telekomunikace.cz