zdeneksvarc odmítám žít ve strachu :-)

promiň ale všechno, co nějakým způsobem v člověku vyvolává podvědomý strach, ať už stylem, že jsme "my lidstvo" špatný, nebo tím že někdo někde z pozadí něco řídí nebo ovlivňuje a měli bychom se bát, mi přijde jako sračka.
Lidská svoboda je to nejcenější co máme. To že můžeme a nemusíme je základ. Jakákoliv cesta, která znamená že nesmíme a musíme, je podle mě sračka.

Takže sem se naučil rozeznávat myšlenky podle toho, zda útočí na lidský strach, nebo podporují lidskou svobodu.

P.S. teď jsem to napsal rovnou jako závěr mnohaletého bádání, páč minule si psal, že to nemám obsáhle rozepisovat od základů. Ale jestli budeš mít zájem, klidně ti vysvětlím, jak jsem na to přišel.

A o čom sa tu vlastne bavíte? Kto si stále myslí, že je to chrípka chodte to vysvetlit to IT, španielska.... Niektorí sú stále hrdinovia...samozrejme keď im susedia neumreli za týždeň, pretože sme v CZ/SK na tom pomerne dobre....

Svet už šiel do takej p...... že sa proste niečo muselo stať. Mnoho vecí bolo naopak...mnohí to chápali...akurát som nečakal že to príde tak skoro.

zdeneksvarc Tak vzhledem k tomu, že se na to prokazatelně umírá tak bod 1. je správně....

Ale no..... nie je to tak ružová záhrada...a ani pohoda. že je to apokalypsa som nepovedal ale rozhodne by s vami nesúhlasili mnohí čo tam bývajú. Nečítam mainstream...pozerám a čítam svedectvá lekárov, ludí...známych čo tam bývajú atď. Keby Vám umreli všetci susedia 2 poschodia nad a pod vami inak by ste to brali...

zdeneksvarc

buď tak hodnej a neodbíhej od tématu :-)

pokud se nepletu, tak jsme se bavili o tom, že to video, co si sem postnul, je sračka :-)

a teď teda k tvým bodům:

1) velmi pravděpodobně budou obě skupiny vzbuzovat strach u jiné cílové skupiny.
      2) sorry, ale život neposkytuje žádné jistoty a garance, tedy kromě jedné, že umřeš a bude to setsakra brzo. Se s tím smiř!

zdeneksvarc

cizí termity jsou fajn :-)

hele strašení lidí tím, že existuje nějaký spiknutí, který má za úkol ovládnout jiné, je podle mě sračka.

kognitivní disonance zní hodně učeně, viď .. u nás se říká, kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti....

když nechceš, tak nesvěřuj, stejně tak to pro mě znamená, že nemusím mít strach z toho, že někdo má strach z toho, že někdo má strach z toho, že někdo chystá nějakou světovládu...

P.S. u koronaviru to není na imunitní deficit, ale naopak na cytokinovou bouři :-)

zdeneksvarc Viděl jsem na toto zajímavý článek, ale nemůžu ho najít. Souhlasím se Zdeňkem, co se imunity týče. Jinak si myslím, že víc lidí než, na koronáč umře, kvůli tomu, že se nebudou dělat operace a že ve zdravotnictví nebude dost peněz, do budoucna a možná na deprese, než na současný koronáč. Na chřipku a respirační obtíže umře několik tisíc čechů a dělají se z toho takové strašné statistiky každý rok ? Ne. Tohle vyvolání strachu v lidech způsobí víc "neštěstí", než nemoc samotná. Celé to, je ale špatnou životosprávou, špatnými potravinami, oslabováním organizmu chemí, která je v kde čem. Elektro-smog organizmu taky neprospívá, i když to není dokázaný. S lidmi žijícíme ve strachu se mnohem lépe manimuluje a je potřeba si uvědomit, komu se to "hodí". Jinak tyhle věci, byli vždy a budou pravděpodobně ještě horší. Planeta má schopnost seberegulace a přelidňování se bude bránit.

zdeneksvarc hele to máš to samé jako že dříve se psalo že někdo umřel na stáří ale bylo to třeba na rakovinu nebo infarkt.... záleží na úhlu pohledu

zdeneksvarc No nevím jestli to chápu za co se stydíš, no jinak věř, že je možný abys v produktivním věku onemocněl i když si to člověk nepřipouští a nemůže s tím člověk pak nic udělat, ať se snaží sebevíc. Důležitá je prevence, kterou si člověk často neuvědomuje. Něco se ovlinit dá, něco ne. Někdy je genetika špatná. Ale myslím, že jako lidi celkově máme teď špatný "životní styl", zaměřený na výkon. Dříve přez zimu třeba více lidi více odpočívali a nabírali sílu, dnes se "maká" v dost odvětvých celý rok stejně a někde hodně. Prostě lidi zapoměli dost "žít s přírodou".

Ty kráso.. no nic, znáš to, karma... jak budeš přemýšlet, takový svět kolem tebe bude. Začnou se ti v životě objevovat přesně lidé, podle tvého gusta.. tak ti @zdeneksvarc držím palec!

za mě jsou tohle temný věci, bláto, špína.. nestojí mi to za můj krátkej čas na tomhle světě..

📡 Telekomunikace.cz