- Upraveno
okoun Smazáno na Standovo přání
okoun Smazáno na Standovo přání
zdeneksvarc No nevím jestli to chápu za co se stydíš, no jinak věř, že je možný abys v produktivním věku onemocněl i když si to člověk nepřipouští a nemůže s tím člověk pak nic udělat, ať se snaží sebevíc. Důležitá je prevence, kterou si člověk často neuvědomuje. Něco se ovlinit dá, něco ne. Někdy je genetika špatná. Ale myslím, že jako lidi celkově máme teď špatný "životní styl", zaměřený na výkon. Dříve přez zimu třeba více lidi více odpočívali a nabírali sílu, dnes se "maká" v dost odvětvých celý rok stejně a někde hodně. Prostě lidi zapoměli dost "žít s přírodou".
whef Smazáno na Standovo přání
Ty kráso.. no nic, znáš to, karma... jak budeš přemýšlet, takový svět kolem tebe bude. Začnou se ti v životě objevovat přesně lidé, podle tvého gusta.. tak ti @zdeneksvarc držím palec!
za mě jsou tohle temný věci, bláto, špína.. nestojí mi to za můj krátkej čas na tomhle světě..
chlapi, pri vsetkej ucte, ale niektorym jedincom tu uz z tych mainstreamovych/nemainstreamovych informacii kvalitne kvapka na karbid. Kazdy nech si ma nazor aky chce, ale do prdele, toto je (resp.malo by byt) odborne forum.
Ked chcete diskutovat o tom, ake ma koronavirus dopady na nas biznis, ako riesite instalacie/servis/narast trafficu, proste temy k veci, prosim. To aspon mozno niekto vyuzije.
Ale na rozoberanie sraciek typu "korona je spiknutie ano-nie"/imunita/D vitamin a ine mikronutrienty a pod. je na internete kopec inych stranok...
emel Smazáno na Standovo přání
hapi Smazáno na Standovo přání
selic Smazáno na Standovo přání
seppuku Smazáno na Standovo přání
Doporučuji nastudovat klasickou literaturu: Frederik Pohl, Obchodníci s Vesmírem
Tam je již vše předpovězeno a popsáno.
hapi Smazáno na Standovo přání
seppuku Smazáno na Standovo přání
s humorem a chladnou hlavou.....
📡 Telekomunikace.cz