Tak toto by uz mohla byt panelova diskusia uz len webkameru si zozente a ja si idem spravit
... ale cita sa to dobre, to je pravda
Koronavirus
- Upraveno
lacosta Smazáno na Standovo přání
- Upraveno
Smazáno na Standovo přání
Jdete uz do prdele stim covidem, vubec to nesouvisi s ISP forem a se zamerenim na IT ci ISP.Staci ze je to vsude jinde (internet, tv,socialy) a vy to davate jeste sem.... des bes
- Upraveno
kozlicek Smazáno na Standovo přání
zdeneksvarc Povinné očkování by mi vůbec nevadilo, pokud by se tím ta nemoc vymýtila Čím víc lidí je očkovaných, tím to má vyšší účinnost. Můžeme vidět, že se některé nemoci vrací, protože někteří z mého pohledu blbci očkování odmítají.
Sledování přes mobil, hahaha. Tajné služby to mohou dělat už dnes, proti čemu se chceme ozývat?
- Upraveno
hele to moc nezapadá do konspirační teorie ovládnutí masy lidí. Zdravá populace? Proč? Pokud je na světě nějaký hovado, co chce ovládat ostatní, tak mu podobná situace musí dělat radost. Umírají ve valné většině staří a nebo jinak fyzicky handicapovaní = ti co jsou pro systém, v očích asociálních kreténů, jen přítěží. Takový člověk by podle mě dělal všechno pro to, aby se naopak podobná nemoc neléčila.
A sledování přes mobil je ROFL, vždyť to se dneska normálně děla, tak vo co jako go?
- Upraveno
Smazáno na Standovo přání
- Upraveno
dacesilian Smazáno na Standovo přání
- Upraveno
seppuku Smazáno na Standovo přání
- Upraveno
tak cajk, já myslel že máš pocit, že se nás někdo pomocí covid-19 snaží ovládnout ..
- Upraveno
- Upraveno
hele a to víš, že většina těch mutací vede k tomu, že vir oslabuje? Páč ty smrtelný, co zabijou hostitele hned, většinou moc dlouho nepřežijou = nestihnou se tolik rozšířit. Takže ty mutace pracujou pro nás :-)
a zdalipak víš, co přesně zvyšuje počet mutací ... :-)
- Upraveno
zdeneksvarc kam?
- Upraveno
- Upraveno
a ty fakt věříš tomu mainstreamu, co tvdí, že se sledujou mobily jenom v těchto konkrétních situacích, neblázni, ty?
Ty, co nám sem postuješ Snowdena a další perly dnešního disidentu?
- Upraveno
- Upraveno
hele to je podobně složitá otázka, jako proč vznikl život. moc ocásek, málo odpovědí :-) ale když to tady lousknem, tak dostanem Nobela...
- Upraveno
počkej, to bys byl v hodně velký Kognitivní disonanci...