zdeneksvarc
Jak to tu čtu, tak nevím co si o tom myslet a většina fóra asi taky. Jestli je to z tvé strany osvěta, komplex, nebo deformace. Neznalost neomlouvá, ale v něčem je slepota čistá. To jak jsi to shrnul cítím podobně, jen u toho nepotřebuju napsat tisíce slov a přesvědčovat všechny kolem. Přece nikdo ti nic nenutí, roušku si pod pokutou 10tis ve správce nemusíš nosit a ono pokud tě nebudou masírovat měšťáci, tak na tebe budou jen divně koukat lidi. Karantény chytré nechytré, nikdo tě nenutí používat chytré telefony, přidat se do té Seznam špiclovačky a že tě bude někdo sledovat a pak se zeptá, jestli může použít tvoje data, tak řekneš ne. Až se ptát nebudou, tak hold budeš dělat víc, aby jsi jim ty data negeneroval.
Osobně si také myslím, že je to věc imunity, ale další věc je nějaká etika. Možná jsem slepá ovce, ale pokud by to mělo jen trochu pomoci, tak si tu roušku mezi lidmi vezmu, nejsem zas takové asociální ho..do. Důchodci mě někdy štvou, ale vědět že jsem někoho nakazil a ten kvůli tomu zemřel už tak snadná zkušenost není.
Jak moc svět spěje do Orwellovského je věc pohledu. Zrovna dnes mě jeden klient přesvědčoval jak nemusíš dle ústavy nic a sám to tak praktikuje. Žádné daně, žádné eet atd. a závěr z toho všeho je, že se 18let soudí a nic nemohou.
Přesvědčovat jedince na fóru o své pravdě je možná zábava, ale přínos krom tvému egu to asi nemá žádný.
A teď "Oohh smeť mě mocný ranaři", vyjadřovat se k tomu ani nemusíš, jen jsem si chtěl napsat ten můj názor, když už tady čtu ty tvoje a respektuji, že nebudeš souhlasit a nehodlám se o tom přít. Na to nejsem dost zasvěcen do tvého pohledu na svět a ani nechci.