zdeneksvarc

takhle já to nemám :-)

pečovat o svobodu je ok, ale to chce činy a ne strach.

a s ženou jsem naprosto comply :-) umím se s ní domluvit..

seppuku pečovat o svobodu je ok, ale to chce činy a ne strach.

Smazáno na Standovo přání 😄

seppuku a s ženou jsem naprosto comply :-) umím se s ní domluvit..

Smazáno na Standovo přání 😄

zdeneksvarc
      Jak to tu čtu, tak nevím co si o tom myslet a většina fóra asi taky. Jestli je to z tvé strany osvěta, komplex, nebo deformace. Neznalost neomlouvá, ale v něčem je slepota čistá. To jak jsi to shrnul cítím podobně, jen u toho nepotřebuju napsat tisíce slov a přesvědčovat všechny kolem. Přece nikdo ti nic nenutí, roušku si pod pokutou 10tis ve správce nemusíš nosit a ono pokud tě nebudou masírovat měšťáci, tak na tebe budou jen divně koukat lidi. Karantény chytré nechytré, nikdo tě nenutí používat chytré telefony, přidat se do té Seznam špiclovačky a že tě bude někdo sledovat a pak se zeptá, jestli může použít tvoje data, tak řekneš ne. Až se ptát nebudou, tak hold budeš dělat víc, aby jsi jim ty data negeneroval.
      Osobně si také myslím, že je to věc imunity, ale další věc je nějaká etika. Možná jsem slepá ovce, ale pokud by to mělo jen trochu pomoci, tak si tu roušku mezi lidmi vezmu, nejsem zas takové asociální ho..do. Důchodci mě někdy štvou, ale vědět že jsem někoho nakazil a ten kvůli tomu zemřel už tak snadná zkušenost není.
      Jak moc svět spěje do Orwellovského je věc pohledu. Zrovna dnes mě jeden klient přesvědčoval jak nemusíš dle ústavy nic a sám to tak praktikuje. Žádné daně, žádné eet atd. a závěr z toho všeho je, že se 18let soudí a nic nemohou.

Přesvědčovat jedince na fóru o své pravdě je možná zábava, ale přínos krom tvému egu to asi nemá žádný.
      A teď "Oohh smeť mě mocný ranaři", vyjadřovat se k tomu ani nemusíš, jen jsem si chtěl napsat ten můj názor, když už tady čtu ty tvoje a respektuji, že nebudeš souhlasit a nehodlám se o tom přít. Na to nejsem dost zasvěcen do tvého pohledu na svět a ani nechci.

dagus
        Je to asi tím, že se o danou problematiku nezajímáš a kdyby se jen trochu zajímal nenapsal by jsi to co jsi napsal Zdenkovi. Ano je nám to jednoduchou formou skryté a přitom je to na každém kroku znát.
        Já bych nechtěl 18 let uniká soudům, 18 let přebírat obálky a 18 let chodit k soudu. To opravdu není frajeřina. Frajeřina je žít klidný svobodný život s velkou zodpovědností a k tomu právě patří i ta péče o svobodu o které psal Zdeněk.
        Nikdo se už v dnešní době neptá zda tvá vygenerovaná data použije, jak je použije a kdy je použije. Nějaké GDPR je mimo hru. Promiň, ale to je pravě to naivní si myslet, že máš kontrolu nad sebou a ne jen ty, ale zda má společnost kontrolu nad sebou. Když si níže poslechneš vědce Páleša, který mluví o psychometrii tak věř, že nejprve budeš křičet, že to tak prostě nemůže být a budeš psát, že je to nesmysl a hoax, ale bohužel je to pravda co se děje s daty, který ty vytvoříš a zpětně tě ovlivní.

Budeš překvapen rozkrytím co se třeba skrývá za lajkováním a nejen za ním. Pochopíš co se děje na síti s big-daty, které každý uživatel denně generuje. Pochopíš k čemu slouží a ještě k čemu v brzké budoucnosti poslouží. Vychází mně, že uživatelé internetu jsou jen zbožím. Je to až hrůzostrašné co vše vědí o jednotlivci, o každém z nás, o komunitě a o každé zemi ve světě. Když zaplatí dostanou cokoliv. Pak zjistíme, že volby budou už jednou zbytečné.

Tak zkus je toho 30 min.

Emil Páleš -psychometria
        https://www.youtube.com/watch?v=cm760YiQBYg&t=4s

Dá se tomu ještě čelit?

kamilj Dá se tomu ještě čelit?

heh, co čekáš za odpověď?

něco jako, ty vole to je strašný, no ty kráso jsme všichni v prdeli, je to hrozný, mám z toho depresi! Pojďme je všechny vyházet, defenestrace! ......a mám si na profil dát českou vlaječku?

Některým už i na mainstreamu dochází co vlastně se děje.
            Děsí vás čísla o obětech koronaviru? Nemusí. Každodenní realita je mnohem horší

Lidí nakažených koronavirem, kteří zemřeli, dál přibývá. O počtech obětí a nemocných se dozvídáme doslova v přímém přenosu. Celá řada jiných chorob si přitom každý den vyžádá v Česku násobně více mrtvých. Vystrašila by vás například zpráva o tom, že včera podlehlo deset lidí infarktu nebo cukrovce? Spočítali jsme, kolik lidí v Česku každý den běžně zemře. Shrnuje Martin Veselovský.

Děsí vás čísla o obětech koronaviru? Nemusí. Každodenní realita je mnohem horší
            https://1url.cz/ozHWr

seppuku heh, co čekáš za odpověď?

Přesně co jsi napsal. 😄

kamilj

ok..

ty vole to je strašný, ty kráso to jsme v prdeli, je to hrozný, úplně děsivý .. mám z toho depresi, co s tím budem dělat? uděláme defenestraci a vyházíme je z oken?

and now what?

Ono by to chtělo "portál" nějaký dobrých, nebo alespoň normálních zpráv. Nemáte někdo takový TIP na něco českého ? Google je fain, jako vyhledávací stránka, ale jako domovská ne. Seznam bych nejradši zakázal, spolu s TV Nova jsou to ty největší negativní škůdci, Čétéčko se taky nechalo strhnout, nechce být pozadu, ale je to o něco málo lepší. Bohužel vidím, jako problém, že to má většina lidí jako domovskou stránku a neustále to čte. Přitom nějaký věci na televizi seznam, nejsou tak špatný. No, ale pokud to budou lidi stále číst, tak asi z toho není cesty ven. Podobný věci jako jsou na DVTV o ostatních statistikách už si většina lidí nepustí. 🙁 Asi nejhorší, jak už se tu psalo několikrát je, že to živí naše vláda, to negativní a může to mít právě hlavní dopad na ekenomiku. Nejen opatření, ale hlavně ta negativita a že lidi nebudou chtít "normálně" fungovat.

• Jinak ke vztahu k ISP to vidím kladně, čekal jsem, že v dubnu začne velká kampaň operátorů, aby se lidi připojovali k nim a vše tomu nasvědčovalo. Nakonec, asi nechtějí být v kontaktu se zákazníky a síť mají víc vytíženou, tak na nové zákazníky kašlou.

dacesilian To je zavádějící název, když na titulce hlavní článek o tom, jako na seznamu 🙂 i když tam není tolik těch zpráv 🙂

zdeneksvarc
                já se nesvobodně vůbec necítím, takže nemám potřebu využívat právo na odpor. Cítim se svobodně, mohu dělat co chci, mohu svobodně vyjadřovat svoje myšlenky a mám se dobře. Jsem spokojenej :-)
                Zažil jsem si i soudní jednání, které na počátku vypadalo hodně špatně, kdy jsem měl pocit že jsme asi v prdeli, pokud takhle fungují soudy, ale nakonec jsem musel uznat, že spravedlnost opravdu funguje.
                Takže za mě cajk :-)
                Politiku a politiky mám v prdeli a jsem celkem rád že jsme v EU, protože za mě má smysl :-)

A nejvíc si asi vážím toho, že ti klidně tohle můžu napsat ..

Existuje významná skupina lidí, kterou např. nikdy nebuzerovala policie za nesmysly na silnici. A taková bude vždy tvrdit, že v tomto ohledu u nás problémy neexistují a vše je v pořádku.
                  Všude to funguje stejně. Mě se to netýká, problém neexistuje.

zdeneksvarc

jo takhle, ty máš strach, že už nebude sluníčko, až přejde bouřka .. :-) to mi připomíná mého 3 letého synka.. ten trpí podobnými pocity.

• v baráku jsem úplně stejně jako předtím, nijak se neomezuju v pohybu po světě
                    • přes hranice můžu jet kdykoliv budu chtít, ale až se vrátím měl bych být v karanténě
                    • poslintaný hadry nenosím, nemám důvod
                    • znárodňovat budou ty, kdo by zkrachovali a zatím to vnímam naopak, ty firmy chtěj být znárodněný
                    • zavřel ten, kdo nenašel způsob jak fungovat dál
                    • na covid pussy a trubking prcám! co to vlastně má bejt, hovna v tisku nečtu :-)

kdo se bojí, nesmí do lesa :-) tak se neboj a normálně funguj ...

edit: a vycházky, sluníčko, čerstvej vzduch, příroda .. to praktikuju každý den, nejsem debil, vím že to je to nejlepší...

ludvik

ty máš problém s buzerací na silnici? mě vždycky dali flastr jen za něco, co sem věděl, že sem posral ...

P.S. nikdy se s cajtama nehádám, vždycky spořádaně odkejvám, sem si vědom a zacáluju...

📡 Telekomunikace.cz