mirrlc Zdravím, nyní řeším problém asi již na 20 AP odpojování klientu. Většinou pomůže přepnutí protokolu z 802.11 na NV2. Problém je na sektorech od 30 -120 stupňů.. Všude máme sektory od Štourače s rb922. Na frekvencích vysíláme i více jak rok a vše běželo bez problémů. Neřešil někdo tento problém? Napadla mě konkurence nebo BTS vše začalo jak začala karanténa a všichni seděli doma. Rušení bývá minimální v některých lokalitách signály u lidi cca do 45dB
selic Tohle odpojování na mipsbe dělá 6.46.3 a 6.46.4. Blbne to jak na ap, tak na klientech. Nahrajte všude na mipsbe 6.46. SXTsq nebo disk s armem jako klient chodí i na novější verzi.
mirrlc selic Vím o tomto problému jsem četl, bohužel na 80% tyto verze mk nebyly. A i tak se klienti odpojovali.
hapi protože to je taky blbost. všude mám 6.46.3 a k odpojování nedochází. K odpojování dochází pouze u nstreme. U NV2 a 802.11 k odpojování nedochází. Jestli se ti odpojují klienti tak v logu je přece hláška proč se odpojily a pokud se ti odpojují i v 802.11 tak tam máš něco hodně špatně a je dost pravděpodobný že tam máš silný rušení.
mirrlc hapi no právě , že ze dne na den odpadlo 6AP v jedné obci. Jak máte máte nastavené NV2, aby to co nejlépe chodilo ?
honzam TDMA 2ms a radius 10km. Zkoušel jsem i laborovat s MODE. Dynamic downlink ale to moc změny nepřineslo. Pomáhá to někomu?
zero V jedný lokalitě musím mit TDMA 4ms, abych dostal ke klientovi alespon 30Mbit. Při 2ms to je tak 15Mbit.. Dle mě to nejde takto paušalizovat.
crazyape Já mám vyzkoušené ze mi nejlíp jede tdma-auto ... 😃 nikdy jsem se laborovanim nedostal na lepší hodnoty...
hapi paušalizovat to bohužel jde. Když je potřeba dát větší tdma tak to znamená víceméně dvě věci. Jedna je když je klient daleko, třeba 10km. Druhá, že rušení v místě je dost vysoký a pak delší čas pomáhá což říká něco o tom 15 a 30Mbit.