Zatím každej kdo to nasadil do ostrého provozu na RB333 tak píše o problémech. Poprípadě restartech....
(Po určitém čase) - viz nasledujici prispevek
dalsi problem s rc13 na x86: po uptime cca 6 hodin spadly brany na nekterych routach u ospf - dynamicke routy se ukazuji, ale zobrazuje se jen dest-address, nic vic ... vypnuti/zapnuti networks v ospf nastesti pomohlo, ale je to teda na vazne nasazeni nepouzitelne
Je to nepoužitelné na PC, samé problémy...
(PC byly jen INTEL platformy s P4 3Ghz, nebo DualCore 2 Ghz
Jak už se tady píše, ztrácí gatewaye atp... o problémech s OSPF nemluvim. Je dobré jen to, že podporuje víc jader.
Je rozdíl nasadit verzi 2.9.48 a mít tam uptime 33 dní (od downgradu) bez problémů, nebo nasadit verzi 3.0beta13 a každé 3 dny, ne-li dřív restartovat zařízení s MK... (Ale je pravda, že se mi flákají druhé jádra, což mě štve).
A to, že se odstraní písmena rc na tom něco změní?
no vzhledem k tomu, ze procik v nasem routeru s v2.9 uz mele vykonnostne z posledniho, tak nic jineho nez 3.0+multi-cpu nezbyva. skoda ovsem je, ze to multi-cpu je zatim nepouzitelne
Tedy, nevím co s těmi více procesory,...ehm jádry pořád všichni šílíte. Kamarádove Pentium s HT(3.4Ghz) dá více BogoMIPS než moje dvoujádro v součtu(2x2Ghz). A to ještě nepočítám, že se můžou jít jedno vláknové aplikace klouzat.
Celer je šmejd, p3/733 zvládne víc než zelenina na 2Ghz
No jo, je vidět, že MMX a SSE instrukci dělají své
Zajímavé, že jsem zde tady každý používá na routery nejnovější výstřelky, které vidí v reklamách v TV, ale zatím jsem ještě neviděl nikoho se chlubit jaký má nový opravdu serverový procesor(Xeon,...).