frantacech Zdravím. Udělal jsem zvýraznění syntaxe scriptů Mikrotiku pro editor PSPad. Tak třeba se někomu bude hodit. Rozpoznává soubor typu .rsc Instalace soubor Mikrotik.ini nakopirovat do adresare Syntax instalace PSPadu a pak v nastaveni dle obrazku naimportovat a zapnout zvyraznovac. https://uloz.to/file/kgFDk79e9u0j/pspad-rb-rar
pgb To je obecnej problém, pokud je ten zvýrazňovač udělaný přes klíčový slova, tak to je špatný, pokud přes "agregační" parametry tak mu to je jedno. Kterej příkaz tě zajímá, můžu ho v vscode zkusit. Syntax z v7 je hodně jinej.
mfi Zdravím, dovolím si obnovit toto vlákno. Odkaz na uloz.to už nežije. Nemáte někdo schovaný potřebný .ini soubor? Předem díky.
nosek_tomas2004 mfi Povedlo se mi najít 😉. Pro rychlost jsem to hodil zde (nenapadlo mě lepší řešení teď v rychlosti 😅)
radek_kovacik Já teda nevím, odkud a co konkrétně taháte, ale když si PSPad nainstalujete z oficiálního webu, tak tam syntax pro Mikrotik budete mít přímo od autora. Dodatečně se to dá ještě vylepšit dopsáním některých klíčových slov, která tam chybí.