hapi ak narazas na mna tak ja nemam problem s funkcnostou po pol roku ci po 5 rokoch...za to, ze tebe tolko wifi neda na priposranych mikrotikoch ja nemozem...a keby idem logikou ktoru tu hlasa vase CTU tak som este viac vysmiaty....60% bezne dostupna rychlost, 30% minimum...cize 60 resp 30Mbit a to neni na wifi absolutne problem, 100Mbit ktore ponukame bezne chodia 80-95Mbit...pod 50Mbit nepada nikto...ako je to mozne? No tak, ze nedrbem na sektor 40 klientov a pod...jedine co mi vadi su notoricky stahovaci, na to nieje ziadne prave riesenie...agregujes ho vyraznejsie je zle, chces sa ho zbavit, je zle...a aby som nezabudol...nemam problem povedat klientovi, ze to nepojde...poviem mu to hned. Pokial chce najvyssi balik 100Mbit a viem, ze na tom sektore neni priestor na takeho zakaznika tak mu to poviem, a vzdy si dali nizsiu rychlost (50M) a vsetci su spokojny....v mojom okoli su dovolim si povedat vsetci ISP s nejakym hacikom...bud su rychlosti s burstom alebo je tam nejaky ojeb, ze stiahnes par GB a padne ti to automaticky na polovicu...a v podmienkach o tom neni ziadna zmienka, kazdy sa vyhovori na agregaciu...v mojom pripade to ma aj nevyhodu, nedokazem pripojit tolko ludi co konkurencia...sektory sa donekonecna nedaju rozdelovat, takze nezostava nic ine nez odmietat pripajat ak je to nutne. Kvalita vs kvantita...niektore firmicky by mohli hovorit v mohom okoli...naskenuje na -80 a uz pripaja a ani nevie odkial signal leze...hlavne, ze to sype prachy.