Ako riesite s klientami snad najrozsirenejsi problem pri TV a to vybraty spravny vstup na TV ked pouzivaju STB, ci uz IPTV alebo ine krabicky. Su totizto klienti ktorym to nerobi ziadny problem ale je podla mojich skusenosti velka skupina ludi, hlavne starsich co nic take nepoznaju...dajake HDMI a podobne. Navigovat ich po telefone je casto nemozne...pri montazi sice vysvetlim co a ako ale poznate to...prejde par dni a nikto si nic nepameta a funguju asi tak do prveho vypadku elektriky....potom telka bezi na "TV" a uz je problem...kedze ma tento problem zacal dost obtazovat narastajucim poctom klientov s IPTV ktorych treba riesit, skumal som ako "naucit" telky aby boli vzdy na HDMI - inak povedane servisne menu - hotel model - vstup hdmi1 po starte TV. Nech klient spusti telku ako kolvek (power, alebo cislo na DO) vzdy mu to nabehne na HDMI. Problem vsak je, ze nie na kazdu telku sa mi podarilo vyhladat postup na spustenie hotel mode. Nema niekto nejaku databazu kde by sa to dalo dohladat? Po internete je vselice ale malo co funguje. Zatial sa mi to podarilo uspesne rozbehnut na TV Samsung, Panasonic a Hyundai. Dost rozsirene telky od LG mi nefunguju....pripadne ako inak to riesite? Chodit na servis prepinat hdmi je velmi obtazujuce....