kubajz Ahoj, neumíte někdo diagnostikovat a opravit Edgeswitch 48 - 750W? Od zapnutí svítí jak vánoční stromeček, odhadoval bych to na vadný obsah flash paměti. Nemám ale ani převodník 323, abych se podíval, jestli to něco píše do konzole. Díky
skdata kubajz taky jsem to zazil. Kombinaci reset a pripojovani a odpojovani jsem to dostal do stavu kdy to chtelo firmware. Na ubnt foru byl navod. Stalo se to pri upgrade fw. Pokud byl mng na jine vlan nez 1.
zzam Taky se přidávám k dotazu, při zapnutí do napájení na switchi svítí pětina portů. Přes seriák na konzoli switch nic nezobrazuje. Případně má někdo zkušenost si to nechat někde opravit?
skdata Pozarucni servis v CR nikdo nedela. Nedavno tu nekdo psal ze si je sam opravuje, ale jen pro sebe. V Polsku by mohl byt nejaky pozarucni servis. Zkuste kontaktovat nekoho od Ostravy. Ty jezdi pro hodne veci do polska. Mozna pomuzou.
orel005 skdata Pro vlastní potřebu si umíme tyto věci uvést do provozu schopného stavu. Ale komerčně se tím zabývat nechceme. Na to jsem již reagoval u vadných AF.
pgb orel005 já vás třeba chápu, know-how je třeba si hlídat a minimálně jděte do rizika že se ten switch nerozeběhne
cmgn pgb naprosto souhlasím, také umíme opravit UBNT M10, ale jen pro sebe. Na ostatní čas taky není...
jcltm Souhlas. Pro sebe jsem taky schopen opravit to co bych pro nikoho dalšího neopravoval. Buď by to byl na hodiny práce nesmysl a nebo se nedá zaručit spolehlivost ani úspěšnost opravy. Párkrát jsem se nechal ukecat a nikdy se mi to nevyplatilo.