svestka Co v Brně zrušili t-cz, nedaj se rozumně koupit pořádný držáky, výložníky, ... Omko je na houby, maj jen obyč. věci. Kam chodíte v Brně na železo, čímž mám na mysli držáky na stožár o průměru 8cm+, žárovej pozink, žádná debilní galvanika. Díky
cmgn svestka hele jediný co se dá je anténa.cz. Kluci jsou v pohodě, ceny umí udělat, dá se domluvit ze drží sklad. taky nás zrušení Tčka sere :-D
jcltm petrbacina Když jim to párkrát někdo hodí na hlavu tak si to budou kontrolovat. Osobně s nimi problém nemám, ale nikdy mě nenapadlo to přeměřovat.
skdata petrbacina Presne, staci jim to hodit na hlavu a pak uz se snazi. Bohuzel je to jako se vsim v CR, dokud se budem chovat jak ovce a nechtit za sve penize nejaky standart tak to tak dopada. dvakrat jsem jim to reklamoval a od te doby si davaji pozor. Vzdy jsme se domluvili. Sleva na dalsi nakup. Stejne pri instalaci drzaku drzim vodovahy na strane kde bude antena a ne plochy ktera se dotyka zdi. To dela jen uplny IDIOT!!!! Uz jsem takhle vyskolil nekolik dodavatelu i odberatelu.
svestka jcltm jj, nám jednou dokonce neseděly díry na přírubě u příhrady. A to je co říct. Převrtali jsme, zanadávali, a bylo 🙂
the_max Tak on je kolikrát problém v tom, že k zjištění nějaké vady dojde až v době montáže a to je pak docela problém jim to hodit na hlavu. Pokud mám jiný kus, tak je to jen ztráta času pro dopravení jiného dílu, ale pokud je to něco co se objedná a určitou akci tak co pak. Buď si s tím musím poradit na místě, zanadávat, nafotit a reklamovat alespoň podle fotek a nebo tu akci celou odpískám a budu čekat na vyřízení reklamace či nové objednávky třeba i několik týdnů?
cmgn Akorát si v antene dávejte pozor na trojnožky. Brali jsme je několikrát a snad pokaždé buď byl špatný pozink u děr na šrouby, takze se šroub nedal prostrčit, což je ještě řešitelná závada, ale v téměř všech případech něco chybělo. buď příčné držáky nebo šrouby