skdata Na hik to neposles. Musis mit obchodaka. Jinak ti to nevyresetujou. vetsina je podminena dlouhodobim odberem, aby si overili zivou firmu a nae jen bazarnika co vykupuje kradene kamery. Coz je dobre.
peyrak Řeším to teď u jednoho klienta, po rozvodu mu zbylo NVR se změněným heslem. Zkoušel jsem to přes ten mail, ale to co se vrátilo tam nešlo vložit a plyvalo to chyby, zkoušel jsem to hned jak to přišlo, psali že to má 24 hodin platnost.
ladik Reset tlacitka zadne nove kamery ani nvr nemaji, nectete manualy ci co? Ma to tak uplne stejne i Alhua atd.
petrbacina DS-2CD2086G2-I - HW reset : yes DS-2CD2085FWD-I(B)/28 - HW reset : yes DS-2CD2183G0-I/28 - HW reset : yes Tak nevím, ale v manuálu to je a v kameře taky ;-)
ladik Tak to resetuj a uvidis do webu se nedostanes, resp heslo ti to neresetuje, jelikoz to default heslo ani nema a musi se vzdy zadat nove.
petrbacina ladik úplně v pohodě jsme před 14ti dny resetovali dvě nové bulletky, u kterých jsme špatně zadali heslo kvůli nesmyslně nastavené klávesnici.
skdata ladik Default hedlo u hik je 12345 a nebo u novejsich 123456. pokud do toho na prvni vlezes pres web a ne tou jejich vyhledavaci app
ladik PROMINTE, to heslo co se posila do Hikvisionu, je pro pristup a zmenu v zivem systemu, ma chyba, spatne jsem si to vylozil. Mas recht, ale u nvr to takto bohuzel nejde.
whef skdata Tak to bylo u starých kamer, u nových žádné heslo není, co vím však jsem jich teď instaloval dost a nechtěla ho žádná, jen se muselo zadat při prvním spuštění.