okoun musím...mám dva zákazníky historicky, kteří na mě doslova stojí. a když nebudu jednoho dělat, tak budu mít problém dělat každoroční Praděd. Provozovatel restaurace má sice nájemní smlouvu s Radiokomunikacemi, ale vzhledem k jejich etickému kodexu, s ním neuzavřou smlouvu jako s koncákem, takže paradoxně měl jeden čas i přípojku od Fifejd naopak nahoru na Praděd - Kocourkov
No a tak jsem to vzal na sebe, časem se z toho stala správa komplet rozrůstající sítě 😀 takže velmi dobrý částečný barter něco správa/něco školení zbytek se každý rok dofakturuje. Jako hospoda měl 50mbit jako nejnižší tarif za 6800 garant. nic jiného nebyli ochotní. dnes už je to pro takovou roztomilou restauraci 200mbit, a skoro to nestačí. něco kamera, na kterou chodí asi 50000 přístupů denně, něco TV po objektu, něco TV na pokojích, něco zaměstnanci, něco zákazníci a je fakt, že když tam dělám školení, tak si to pokaždé nechám od Radiokomunikací posilovat 😀 a to bych taky moc nemohl ☹️ a navíc díky tomu mám zase druhou přípojku jinde zvýhodněnou, jako doprovodný bonus
tak se mi do rušení ještě nechce 😀 i když na vážkách to je, spíš i prestiž, když jsem ten kdo školí 😀 stačí, že spoustě lidem vysvětluji, jak dělat elektriku, sám ji dělám, firma na to má i oprávnění díky 20leté praxi, pomocí precedentního udělení, ale já 50tku §8 nemám, protože nemám elektro vzdělání a bez toho prostě nejde a nejde 😠