kozlicek gemb hmm, tak to uz vo zabiti.... v pripade sporu bych chtel videt co by rikali ze to nemaji dle normy...
kozlicek coolerman1 tak v chodníku je norma myslim 30 a tam nehrozi ze zahradkar uskodil.dodatecne kryti je tam ta zamkovka ci asfalt.
gemb Telekom...najviac je ta trasa cez jarok...tam to neni ani 10cm....hlavna trasa pre 4 ulice 😃 Presne takto to tam drbnu a zasypu tym co je poruke...zaujimave, ze netahaju nic navyse...keby sa ulica predlzi, tam kde je to mozne...keby len 1x 7/4 ale proste nic navyse. Kazdopadne ako hovorim...vsetko sa dava plytko...prva fotka...pri plote elektrika cca 40-50cm...a pri ceste tlakova kanalizacia cca 60cm 😃 file picture
kozlicek gemb tak tady bych dal aspon ty truby do kopoflexy.kdy koukam ja blízko jedou tech sloupů taak ani nedodrzujou ochranny pasmo tech sloupů (1metr). Bch mel strach ze se ten slolup vyvratí.
gemb kozlicek ochranne pasma neni realne dodrzat...ani odstup od inych sieti...ved kazdy vidi ze je to na tej istej trase ako elektrika...nemas kam...
basty Jo musíš mít devítky... Ale zase záleží... Když už tak to tam dáš rovnou... To se blbě rádi když nevíme okolnosti
coolerman1 basty mam miesto ( obdobne ako riesim ) ale maju tam kopoflexu 110mm zakopanu v zemi ,po 50m je instalacny otvor a po cca 60m je mierny ohyb na 90 stupnov cervenym je kopoflexa a stvorce su revizne otvory
gemb coolerman1 Do vodovodnej hdpe trubky 32mm som natlacil zatahovacie pero 6mm o dlzke cca 80m, v strede 1x 90tka a na konci tiez. Ked mas kopoflexku 110mm a mas po ceste sachty tak to musi ist. Len nechapem naco ti je 12x 10/6 ? akoze pre baraky 10/6? na to by som prdel...pre baraky 7/4 a dovi. S homemade zafukovackou a rozumnymi ohybmi to fuknes ako nic. Trubky tam dostanes ale je ich treba pekne usporiadat tak ako by si vyrabal multiruru proste a urcite treba mazat...ked mazat nebudes tak nepojedes 🤣
basty Úplně v pohodě. Chce to něco protahovaciho. Druhá věc jak je to položeny atd ale s tím už se teď nedá nic dělat.