Čau, prosím ty, kteří už mají jednotky o zkušenosti.
Vykopávám: může někdo vyzkoušet jak se slyší 2 jednotky na jednom stožáru když jsou za sebou o 180° např? A zda dochází k nějakému ovlivňování?
Díky
Čau, prosím ty, kteří už mají jednotky o zkušenosti.
Vykopávám: může někdo vyzkoušet jak se slyší 2 jednotky na jednom stožáru když jsou za sebou o 180° např? A zda dochází k nějakému ovlivňování?
Díky
Já jen přidám - bacha na tu nerez - je to utažené a kouslé už z výroby. Po boji a pomoci WD40 jsem teda vše povolil, promazal mazivem na nerez a už dobré. Ale v Mikrotiku pracuje asi banda idiotů ...
Jo ty nerez věci jsou nahouby už od dob LHG60.
Řešení jednoduché - hned od nova vyměnit jejich nerezové matice za obyčejné pozinkované.
Nepřirezne to díky tomu, že šroub je stále nerez, ale nekousne se to jako nerez+nerez a nemusí se to mazat.
Náhradní třmen (pozinkovaný) k LHG60 roste zde, prodává se běžně:
https://www.fischer-cz.cz/cs-cz/vyrobky/montazni-systemy/objimky-na-potrubi/trmen/trmen-etr/24422-etr-50-60
Ano nej. řešení je dát pozinkovanou. Děláme to tak a je klid.
Mam spoj na 489 metrov , 6.47.1 , 64800 , rssi od -53 do -55, bezi 3 dni , link down 4x na par sekund, ale neviem preco
lebo bol len slaby dazd.
Doladene len cez ten pripravok co bol v baleni.
Určitě upgraduj na 6.47.7 . Ty změny co tam jsou se mě osvědčily
To budu zase vypadky SW a nie pocasie...proste ROS.
S upgrade este pockam . Tu 6.47.7 mas na akom RB vyskusanu?
Z hlediska rádia je 6.47.6 stejná. A oproti předchozím NAPROSTO NESKUTEČNÁ. Nemám rád superlativy, ale porovnání je vztaženo k zařízení mikrotiku ... 6 dnů link uptime sice na jejich 60G znám (a dle mě jde i o kvalitu výroby, protože to až tak úplně na verzi FW nezávisí - některé starší jedou stable i na 6.43.14, ale některé ne), ale s tímhle prostě něco udělali. A jen maskování counteru či logu to nebude.
6,47,1 tam bola od vyroby /chcel som ju otestovat/, samozrejme ak bude link casto down dam 6.47.6 .
Poprosim vas o realne skusenosti priepustnosti spoja nRAY cca na 500 - 700 metrov. A este pri kolkych Mbit sa zvysuje latencia. Potebujem postavit 500Mbit spoj. Dakujem.
oto v pohodě naplno.
To som chcel pocut, usetrim za RAy3 . Vdaka.
Ano, ale na tu vzdálenost udělá téměř stejnou práci.
📡 Telekomunikace.cz