SMART TV / ANDROID TV - čekání na rychlejší HW
Za mne jakakoliv 100Hzcovka a AppleTV 4K
Uz by stacilo, kdyby to melo i DVB-T tuner, uz kvuli brisknimu prepinani kanalu to na jakekoli IPTV trva a trva.
Tak LG na ten způsob něco taky vyrábí - WebOS box
https://www.lg.com/global/business/digital-signage/lg-WP400
Ale chybí tomu DVB-T2 tuner a stojí to jako nová televize...
JJ mas recht, ale toto neni urceno na doma, ale spise pro informacni panely nebo TV steny, takze absence DVB-T2 se bohuzel dala cekat a navic toto stoji skoro jako nova TV.
Za mna tiez telky od LG...najstarsiu mame 2012 este non smart...ide...najstarsiu smart mam z roku 2015, jedna z prvych 4K a zaroven posledny model s podporou 3D. Aplikacie funguju doteraz, je tam len WebOS 2.0 s tym, ze povodny bol 1.0 ktory sa automaticky upgradoval na 2.0. Vela aplikacii pribudlo casom..v tom case stala po prepocte 29k kc. Poslednu mame zasa LG 2018, lacny model a funguje bez problemu..len nema magic remote. Ked sa ludia pytaju co za telku vzdy odporucam LG alebo samsung....nic ine neodporucam...pokial sa jedna o sledovanie telky cez tuner (s2/t/c) tak mozno je este vhodnejsia samsung telka...lg ma funkcie ktore treba na sledovanie z tuneru troska zle doriesenie...napr zoradovanie kanalov a pod...pre ludi ktori chcu sat priamo v telke sa podpora zlepsila. Priama podpora na freesat a skylink je u vacsiny televizorov, funguje aj fast scan. podpora na sluzby digi je stale nulova avsak pri samsungu sa dal nahrat raster programov cez usb. Pokial sa jedna o iptv/ott tak radsej krabicku k telke..dneska maju lepsie krabicky podporu hdmi cec alebo aspon externe ir cidlo.
Za mne jednoznacne Panasonic. trideni programu neprekonane, LG a hlavne Samsung se v tomto muzou tezce zahrabat. Na Panasonicu mam 100 kanalu setridenych za 5min zato na poslednim Samsungu, nedejboze starsim je to na pul hodiny az hodinu a to nemluvím o zoufale pomalém menu.
S panasonikom som mal problém s viacerými nvr jednoducho ich nepripojili cez hdmi
- Upraveno
panasonik - pokial sa jedna o ladenie sat tak za mna odpad....rovnaky odpad ako sracky typu technika a pod. Na co si za take iste prachy kupovat odpad panasonik ked mozem mat lg alebo samsung. Istotne ten panasonik pouziva panel s niektorych tychto znaciek aj tak...rovnako ako dalsie ine televizory...televizory mimo lg a samsung sa daju pouzivat jedine ako monitory pripojene cez hdmi interne funkcne robila vzdy banda ko....ktory to v zivote realne nepouzili...
Myslím že 90% ľudí používa tv ako zobrazovacie zariadenie doteraz som mal Sharon full hd 65 palcovú bol super 3x HDMI s vec a to mi stačilo
ladik Řazení kanálů je opravdu důležitá funkce, podle které se vybírá nová TV
- Upraveno
OK kazdy hledame neco. Ale treba na novych i starsich Samsung to smart menu je fakt super rychle, to si skoro stacim uvarit caj nez neco udelam, pripadne spustim treba Sledovani TV, to treba na Applte TV je to brnkacka.