Ahoj,
nemá někdo tip na dodavatele barevných kabelů CAT5E/CAT6? Klasiky balení 305m, popř. 500m cívka. Alespoň 3 barvy.
Díky.
J.
Ahoj,
nemá někdo tip na dodavatele barevných kabelů CAT5E/CAT6? Klasiky balení 305m, popř. 500m cívka. Alespoň 3 barvy.
Díky.
J.
https://www.krup.cz/Default.asp?cls=spresenttrees&strid=210
Doporučuju jim napsat případně na kontaktní email. My máme připravenou objednávku na 2,5m kabely, které se běžně nedělají. Cena je stejná jako u 3m patch kabelů. Akorát jich musíme vzít celou krabici.
To samé teď sháním i já, už mě v racku nebaví různé kryté vyvazováky atd., proto mě napadlo, že bych si vyráběl sám patch kabely na míru a vedl bych je maximálně přes háčky a vyvazoval sucháčem. Také by byly fajn nějaké krytky přes RJ45, které by šli zakrimpovat zároveň s kabelem. Nemáte tip?
redmax Také by byly fajn nějaké krytky přes RJ45, které by šli zakrimpovat zároveň s kabelem.
Doplnil jsem do názvu vlákna (licna). Ať je jasný, že se nejedná o drát, ale lanko.
Kdysi, už to bude +10 let, jsem barevné kabely na 500m špulkách bral z ed system, byly tuším od lexi net.
teď koukám, že barevné UTP 5e mají v krt.cz, datacom, 305m boxy, bílá, šedá, černá, červená, zelená, modrá, žlutá
📡 Telekomunikace.cz