• Ostatní
  • Barevné (licna) kabely CAT5E/CAT6

Ahoj,

nemá někdo tip na dodavatele barevných kabelů CAT5E/CAT6? Klasiky balení 305m, popř. 500m cívka. Alespoň 3 barvy.

Díky.

J.

zero zajímavý to jsem nikdy neviděl. Šedý a fialový asi nebude problém... 🙂 Černý je asi blbost úplně.

skrivy výborně! Napíšu jim. Díky

zero Delaji se bezne sede a fialove, nekteri vyrobci maji bezne modrou barvu. Takze lze i nakombinovat 😉

iTomB to jsem našel, ale já bych to chtěl trošku víc barevný a rozdělit jednotlivý služby (mngmt, LAN, SAN apod.) různejma barvama. Takže čím víc barev, tím víc adidas

To samé teď sháním i já, už mě v racku nebaví různé kryté vyvazováky atd., proto mě napadlo, že bych si vyráběl sám patch kabely na míru a vedl bych je maximálně přes háčky a vyvazoval sucháčem. Také by byly fajn nějaké krytky přes RJ45, které by šli zakrimpovat zároveň s kabelem. Nemáte tip?

zero Hledáš lanko na patche nebo drát na pevnou instalaci?

• zero replied to this.

rsaf lanko na patche 🙃

zero ja kupoval barevny patch kabely u opticordu.

• zero replied to this.

iTomB nechci hotový, potřebuju si udělat přesný délky

zdeneksvarc změnil název na Barevné (licna) kabely CAT5E/CAT6 .

Doplnil jsem do názvu vlákna (licna). Ať je jasný, že se nejedná o drát, ale lanko.

Kdysi, už to bude +10 let, jsem barevné kabely na 500m špulkách bral z ed system, byly tuším od lexi net.

teď koukám, že barevné UTP 5e mají v krt.cz, datacom, 305m boxy, bílá, šedá, černá, červená, zelená, modrá, žlutá

• zero replied to this.

peyrak ty jo, fakt a skladem 🙂 Díky

zero My jsme taky řešili přesný délky. Nakonec jsme si vystačili s 0,5m; 1m; 1,5m; 2m; (bohužel custom 2,5m) a 3m kabely.

Takhle pak dopadl první pokus:

zero Řekl bych, že taky krup, ale už si to nepamatuju. My jsme ty C13 opustili, protože v těhle rackcích blokovaly možnost vyndaní hotswap zdrojů. Ve výsledku pak bylo nepřijatelné držet dlouhou rezervu nebo vypínat servery kvůli výměně zdroje.

📡 Telekomunikace.cz