petrbacina iTomB silná, jako široká ;-) Malou dírou jí do podhledu špatně ohneš, potřebuješ. Ale jinak do žlabů nebo na "rovné" trasy je trubka lepší řešení.
petrbacina iTomB no právě že jo. Vem si, že skoro podélně se stropem cpeš dovnitř 16mm trubku, vs cca 3-4mm víčko lišty, to je sakra rozdíl. Jako půjde to asi taky, ale díra bude potřeba větší. Jak bude příležitost, vyzkouším a porovnám ;-)
iTomB petrbacina Vicko bude mit nevyhodu, ze bude moc padat, lepsi je zbytek ploche optiky :-) ta drzi dost :-) Jak jsem psal, vyuzit diru po vyndani svetla :-)
petrbacina iTomB no a to padání a směrování právě ovlivňuješ tím kabelem a můžeš si to směrovat kam potřebuješ 😅
sachlj díky nějak to vyřeším, kdyby otevřeli krámy tak se projdu po OBI a nějaký forichtunk mě tam napadne...
sidi sachlj na firmu/živnost nakupovat jde, tak kde je problém? Určitě někdo v tvém okolí má živnostňák.
sidi sachlj Nemyslel jsem "okolí" geograficky, ale co se vztahů týče (rodina, kamárádi, kolegové, ...) Neříkej, že nikdo z nich nemá firmu/živnost.
sachlj sidi ani nikdo v rodině nepracuje na živnosťák...hodně jsem se stěhoval tak kámoši zůstali kdesi jinde a kamarádit přes republiku není zrovna na dlouhodobý vztah...