Jako sorry borci, ale kdo z vás se třeba zeptal, o jakej port resp. službu se jedná? To takhle simplifikovaným stylem "Tady máš. Nechceš platit? Naser si!" jednáte i se svým zákazníkem? 😀
Moje zkušenost je taková, že na většinu podobných požadavků stačí starej dobrej ngrok. Jak jsem psal o pár příspěvků výše. Ale to zjevně nikdo z vás se svým podrážděným egem ani nepobral 😃 Na co nestačí ngrok a podobné služby, tak obvykle nepatří do přístupové sítě, ale do cloudu / server hostingu.
Samozřejmě, že veřejná IPv4 je nadstandard, za kterej se platí. Ale ten nadstandard je nadstandardem proto, že jedna IP adresa umožňuje 65 tisíc příchozích portů. Takže se přece logicky zamyslím, co je to za službu, po které zákazník touží, jak bude exponovaná, a pak teprve navrhnu řešení. Vydávání drahocených IPv4 je až poslední varianta ☝️
Pro osvěžení původního dotazu:
chobotnice Můj ISP nemá veřejnou IP adresu. Potřebuji zpřístupnit port do internetu. Zná někdo způsob jak to obejít?
Uživatel se ptal, zdali znáte způsob, jak obejít absenci veřejné IP, protože potřebuje zpřístupnit port. Bez rozmyslu jste nebožáka uvrtali do veřejné IPv4 adresy, za kterou musí platit. A když nechce platit, tak je lakomec. Super 😃