j4rek Zdravím, prosím o pomoct .Nemuzu za zadnou cenu udelat upgrade RB922UAGS-5HPacD-NM bezi mi tu verze 6.42.12 i kdyz to necham stahnout check for updates natahne 6.48 restart bezezmeny jen se mi ukaze ve fila listu a nic se nedeje to samy i kdyz stahnu starsi verzi nahraji ji o files restart tak to samy 🙁
sidi Zkoušel jsi místo jednotlivých balíčku stáhnout jeden npk pro vše? https://download.mikrotik.com/routeros/6.48/routeros-mipsbe-6.48.npk
j4rek ano zkousel, problem byl ze ve slozce package list jsem mel sercurity a DHCP DISABLE po povoleni uz to nabehlo s novou verzi
selic rsaf Ne. Jenom zase jeden z lotyšských špeků. Pokud má člověk nějakou prehistorickou verzi a má zakázaný balíček dhcp, tak je ho před upgrade potřeba povolit. Jinak to hlásí nějakou matoucí hlášku a upgrade neproběhne a než si toho normální bfu všimne, tak je zbytečně nervní a vyrobí si spoustu jiných problémů.
myghael Osobně jsem si zvykl tyhlety "kouslé" a "jaksi drblé" kusy řešit automaticky netinstallem. Jakákoliv další starost s tím spojená může být jedině debilní nastavení nebo problém hardware.
j4rek vypadavaji mi pingy vzdy po chvile, vzdy to spadne stejne, hraci to vypozorovali a upozornily me ze jim to laguje, jednotky jsou LHG5AC a Dish5AC neodpojuji se ale vzdy vypadnou pingy stejne
j4rek 802.11 ,NV2 jede 5 minut a potom prestane jid klientom internet z niceho nic ale sitove jsou stale pripojeni
iTomB Zajimave ze pomohla a porad plati to co jsem psal!!! To co jsi zde predvedl presne tomu nasvedcuje!!!