myghael Je nějaké plus používat to např. u Supermicra které má IPMI? Nechci se mýlit, ale všechny tyhle funkce má podle mě to IPMI out-of-the-box. Použití u ne-serverového hardware samozřejmě chápu.

Bezvadné, díkec. Na základě tipů jsem našel akviziční HDMI karty s USB-C výstupem schopné zachytávat 1080p@60fps a zobrazovat výstup do VLC playeru na Macu nebo čehokoliv podporujícího UVC (USB video class). Tak to nemá chybu 👌

jcltm Samozřejmě žádné a jako náhradu funkčního a použitelného IPMI to snad ani nikdo nezamýšlel.

Myslíte, že to půjde poslat do Evropy, když je tam na výběr pouze Amerika a Kanada?

sacnok tak mě to za ty parametry předražené nepřijde... asi půjde na ali koupit něco levněji, ale pokud je to značka s nějakou kvalitou a bude podpora do budoucna tak to tak spatne není... a verze hd je levnější..

o 12 dní později
        o 10 dní později

Ještě mi prosím prozraď použití když to jen zobrazuje?

dagus V tomto případě mám na stole Raspberry, které má HDMI výstup. Takže když jej potřebuju lokálně debugovat, potřebuju k němu připojit TV nebo právě takovýhle HDMI > USB adaptér. Používám iMac nebo Macbook, takže ani v jednom případě nemám k dispozici HDMI vstup. Navíc takhle můžu pracovat na dvou systémech zároveň. Samozřejmě klávesnice jsou dvě.

zdeneksvarc A není lepší rovnou použít VNC a mít k tomu pak i jenom jednu klávesnici? Zrovna na Raspberry jde velmi jednoduše zapnout SSH a případná wifi hned po naflashování na microSD...

zdeneksvarc Pro zobrazení dat ze sticku implementujícího UVC na Macu používáte OBS? (Podle screenshotu to tak vypadá...)
              Zkouším teď VLC a to je bída, je to spíš slideshow než plynulé zobrazení. Na OBS na Linuxu běhá i ta Čína bez problémů.

📡 Telekomunikace.cz