zajdee Proc ? doplnil bych za pána, jelikoz na to stejne neodpovedel /odpoved o blackboxu byla pro nekoho jineho/ mozna se dá vycházet z první odpovědi.
setkávám se s tím bohužel stále velmi často, i když těch "nevěřících Tomášů" naštěstí ubývá - nakonec je to názor i mého providera domů, který jinak má krásnou bezchybnou konektivitu. ale i on, má stejný názor.
je tu prostě sorta lidí, kteří raději dají, stůj co stůj, cokoli, jen aby se vyhli IPv6 prostě česnek na upíry ;-)))
když nám bylo dvacet, tak jsme se všichni ohýbali jako proutky, dnes po dvaceti letech v ISP nechtějí prostě změny. zvykli si na pravidelný přísun žrádla do klece, občas se na ně někdo přijde i podívat a snad to doklepají ještě nějaký pátek, než tu klec vyprázdní, vydezinfikují a odvezou do šrotu...
nemáte takový byznys, stejně jako ani já, tak prostě neznáme ten komfort. ale hlavně, se prostě chcete učit nové věci, baví Vás poznávat. konzerva jednou měsíčně do klece, která mě bude živit, není prostě pro mě. Chci i objevovat ;-)))
a že to je to revoluce !!! proto se taky tak bojí ;-))) obzvláště takovýchto IPv6 ambasadorů a evangelistů ;-)
PS: že to má své chyby, samozřejmě víme i my, není to jen černobílé, ale "show must go on" aneb "pokrok nezastavíš"