• Ostatní
  • Připojení v Břeclavi, Lanžhotská 27

Uměl by někdo připojit firmu na této adrese ? Nebo doporučení někoho ?
Děkuji Tom
Lanžhotská 27
690 02 Břeclav

jamujam přímo naproti mám optický pop

Budu dělat, že jsem tuhle lež nečetl 😄

Já mám sice “jen” rádio napájené ze 2 nezávislých optik, ale zase trošku jiné služby - firmy jsou náš core business :-)

cmgn ale ty stranky tam jsou porad... 🙂

• cmgn replied to this.

basty hodíš sem ten odkaz znova? Taky se rád podívám 😄

iTomB no, stránky sice na .... ale co by ne. Naše taky stojí za starou belu, protože nějakou on-line reklamu nepotřebujeme 😂.

třeba to je zrovna centrální pop cele sítě 😁

http://kupredu.net/grafika

Plagát a "flash baner" mě dostal 🙂

Dotyčný provozovatel má živnost na: Destilace, rektifikace a míchání lihovin.

Tak je to asi jasné. 🙂

zdeneksvarc
          Ahoj Zdenku,
          doufam ze tento prispevek bude taky smazany 😀
          Chapu ze Breclav je Tva srdcovka, kde jsi vybudoval sit a vyhodne ji prodal, ale toto bych rekl, ze byla dost podpasovka....
          P. Varmuza ma do Breclavi opticky okruh.... Pravda webovky asi nema nejaktualnejsi, ale kazdy dela propagaci jak umi.

chimiak Vašku neblbni, vážně chceš Rosťu obhajovat, když říká "přímo naproti mám optický pop" (doslovná citace), přičemž mluvíme o 700 metrů vzdušnou čarou vzdálený PoP ČDT 😄 A druhak, pokud Rosťa napíše "optický pop", nepřímo tím říká, že zákazníka připojí optikou, což je taky hloupost, že 🙏

• cmgn replied to this.

Tvl, nabízenou grafiku jdu hned objednávat, jen co přelouskám bílý text na světlém pozadí 🙂

zdeneksvarc To si třeba já nemyslím. Optikou napájený POP ale má :-)

I když chápu, ty stránky jsou fakt jak za krále klacka. To ty naše jsou super high tech 😆

Důležité ale je, co poptávající chce za službu. Já jsem psal mail, zatím bez reakce :-(

📡 Telekomunikace.cz