dagus pelirob tak si ptp regneš jako ptmp s jednou stanicí. Co na plat, vlk se nažral a koza zůstala celá.
pelirob Možná jsem divnej - já chápu jak to očůrat, ale snažím se to pochopit. Nějakou logiku to snad má (nebo v to alespoň doufám)...
ppp76 A to se do toho jeste neobuly lidskopravni organizace protoze pouzivani oznaceni Slave je projev rasismu 😃
ppp76 Je tu finalovka https://www.ctu.cz/sites/default/files/obsah/vo-r12-032021-3.pdf Takze pokud chapu dobre jelikoz norma jeste nestanovena tak staci si "sehnat" CE a muzu vesele registrovat a provozovat ... je mi jasno kdo si ono CE zase prapodivne sezene jako ot bylo zpocatku 60GHZ
kozlicek tak ono 60ky uz malokdo registruje, jelikoz je to k nicemu a ochrana spoje tam stejne neni jako u licencu.
ppp76 No proto taky rostou ubiny ve frekvencich 66Ghz a vejs jako houby po desti staci si sehnat od notifikovane osoby z bananove republiky razitko , byrokracii bylo ucineno zadost a jede se dal
pelirob Může někdo uvést příklad zařízení, která se dají LEGÁLNĚ provozovovat podle řádků b4 a d4? Nějak si neumím představit, co se tam vlastně smí používat, když harmonizovaná norma dosud nebyla stanovena.
okoun já nechci být za nějakého trolla ale divím se že to tu ještě někdo řeší tohle, podívejte se kolem sebe, všude se jede multipoint, kdo bude čekat na papír tak mu ujel vlak, to je bohužel realita 🙁